Hoşlandığım kızla arkadaşım

Hocam ya onu o kadar dert etme belki kız, arkadaşınla konuşup seninle ilgili bilgileri öğreniyordur, seni daha iyi tanıyabilmek için senden utandığı için arkadaşınla konuşuyor olabilir. Ayrıca eğer o kız arkadaşınla sadece sanal alemde, Facebook gibi, yerlerde konuşuyorsa mutlaka özel bir nedeni vardır.

Senden de bekliyorum sonuçları. Tavsiye ettiğim herksde işe yarıyor ancak bende bir türlü olmuyor. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş :p.
Bakalım cuma günü neler olacak? Malum yarın tatil.

Hocam ya onu o kadar dert etme belki kız, arkadaşınla konuşup seninle ilgili bilgileri öğreniyordur, seni daha iyi tanıyabilmek için senden utandığı için arkadaşınla konuşuyor olabilir. Ayrıca eğer o kız arkadaşınla sadece sanal alemde, Facebook gibi, yerlerde konuşuyorsa mutlaka özel bir nedeni vardır.
Yüz yüze muhabbet ettiklerini görmedim hiç. Ne kadar samimiler onu da bilmiyorum ama benim hakkımda konuşmuyorlar. Arkadaşım da ondan hoşlandığı için sevinçli yani normal konuşuyorlar. Bir ara onlar mesajlaşırken arkadaşımın
bir gülücük bile koymuyor dediğini duymuştum.

Sanal alemde konuşuyorsa kesin bir şey yoktur kafana dert etme ama çok yakında işler tersine dönebilir. Bu yüzden elini çabuk tut ve kıza la konuş. Ben de bir kızı seviyorum o yüzden böyle şeyleri anlarım. Açıldığın zaman neler olduğunu buraya yazarsan iyi olur bende senden ilham alayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı