Hoşlandığım kızla nasıl konuşma başlatabilirim?

2 hafta önce sevgilisinden ayrıldıysa ve her hafta sevgili değiştiren bir tip değil ise hemen sevgili muhabbetlerinden başlama. Doğrudan değil de sanki tesadüfen tanışmaya çalış. Mesela o arkadaşın bir şekilde aynı ortama soksun sizi, ismini falan sor. Kızın hayatı hakkında bilgi edin ondan sonra aşık olup olmayacağına karar ver. Eğer her şey yolunda giderse sizi en yakın arkadaşı, bir zaman sonra da sevgilisi olarak görecek zaten. Bu arada dış görünüşünüz de çok önemli bu noktada.

2 hafta önce sevgilisinden ayrıldıysa ve her hafta sevgili değiştiren bir tip değil ise hemen sevgili muhabbetlerinden başlama. Doğrudan değil de sanki tesadüfen tanışmaya çalış. Mesela o arkadaşın bir şekilde aynı ortama soksun sizi, ismini falan sor. Kızın hayatı hakkında bilgi edin ondan sonra aşık olup olmayacağına karar ver. Eğer her şey yolunda giderse sizi en yakın arkadaşı, bir zaman sonra da sevgilisi olarak görecek zaten. Bu arada dış görünüşünüz de çok önemli bu noktada.

Hocam az çok birbirimizi tanıyoruz ben şu an kızla Instagram'dan konuşma başlatıp okuldada devam ettirmeyi düşünüyorum.

@Grandvizier eline ne güzel fırsat geçmiş, kıza her şeyini belli edebilmekten ve kaybetmekten korkmuyorsan senin için bir zararı olmayacaksa direkt açılmak için instagramdan çıkartma sebebinin gerçeğini anlatabilirsin, yani erkek arkadaşın olduğunu gördüm ben de bir süredir senden hoşlanıyordum, başkasını sevdiğini görünce daha fazla görmemek için çıkardım tarzı bir şey diyebilirsin. Dediğim gibi her şeyi belli etmekten korkmuyor ve utanmıyorsan.

@Grandvizier eline ne güzel fırsat geçmiş, kıza her şeyini belli edebilmekten ve kaybetmekten korkmuyorsan senin için bir zararı olmayacaksa direkt açılmak için Instagram'dan çıkartma sebebinin gerçeğini anlatabilirsin, yani erkek arkadaşın olduğunu gördüm ben de bir süredir senden hoşlanıyordum, başkasını sevdiğini görünce daha fazla görmemek için çıkardım tarzı bir şey diyebilirsin. Dediğim gibi her şeyi belli etmekten korkmuyor ve utanmıyorsan.

Hocam ben bu kıza istek attım bu da gt de yaptı ve ondan hoşlandığımı biliyor bence oda istiyor gibi akşama doğru yazacağım.

Ama ne yazsamki onu bilemedim.

Yüz yüze konuşmak biraz zor be hocam. Bir de direkt açılmak bence saçma olur biraz flört etmek lazım gibi geliyor bana.
Sen bilirsin, yüz yüze konuşamayacak kadar özgüvensiz mi, hem de aynı okuldayız diye düşünebilme ihtimalini aklından çıkartma o zaman. Sonra da neden yine sevgili yaptı diye üzülebilirsin.

Sen bilirsin, yüz yüze konuşamayacak kadar öz güvensiz mi, hem de aynı okuldayız diye düşünebilme ihtimalini aklından çıkartma o zaman. Sonra da neden yine sevgili yaptı diye üzülebilirsin.

Tamam hocam ozm mecbur yüz yüze konuşacağım ama ne diyeyim kıza.

Tamam hocam o zaman mecbur yüz yüze konuşacağım ama ne diyeyim kıza.

Ortak dersinizin sınavı varsa onun muhabbetini yap, hiç tanışmadıysanız tanışmak istediğini söyle, Instagramdan takipleşiyoruz ama bir türlü yüz yüze konuşma fırsatımız olmadı gibi, muhabbet ilerlerse de seni daha çok tanımak isterim çıkışta oturalım mı gibi bir şey dersin. Muhtemelen reddedecektir ama bu olumsuzluk değildir, ona olan hoşlantını anlaması için bir adımdır sadece.

Ortak dersinizin sınavı varsa onun muhabbetini yap, hiç tanışmadıysanız tanışmak istediğini söyle, Instagram'dan takipleşiyoruz ama bir türlü yüz yüze konuşma fırsatımız olmadı gibi, muhabbet ilerlerse de seni daha çok tanımak isterim çıkışta oturalım mı gibi bir şey dersin. Muhtemelen reddedecektir ama bu olumsuzluk değildir, ona olan hoşlantını anlaması için bir adımdır sadece.

Hocam ondan hoşlandığımı biliyor ve neredeyse her teneffüste sınıfa geliyor arkadaşına yanına gidiyor birkaç kere göz göze falan geldik. Sınıfta konuşabilirim.

Yani çıkışta oturalım demek saçma olur zaten hayır der. Başka bir şey konuşmam lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı