Hoşlanılan Kıza İlk Mesaj

Baskınlık göstermek ve alanını belli etmek için üzerine işe!
Genelde dişiyi kapmak için alfa erkeği öldürmek de gerekir, alfa erkek yokken işemen şansını arttırmayacaktır. Korkak gibi gözükme, erkek ol.
Sonra da sürünün saygısını kazan. Bende işe yaramıştı.

@My Man! Alfa erkek olmadı hiç çevresin de şuan alfa erkek benim zaten.

@ShadYaqz Friendzone durumuna düşmem imkansız gibi bi' şey ☺kızın takıldığı kişi pek yok genel de yanlız görüyorum.

Kalbinde bana yer yoksa güzelim, ayakta da giderim. (Kız bunu duyunca şok olur.) Sonra arkasından bir tane daha... İstanbul, Ankara 4 saat, sana sevgim 24 saat. (Kız sana bayılır.) :D

İşin özüne döner isek... Cesaretini topla, çek bir köşeye konuş. Diğer türlü içinde tutar isen, için içini yer. Platonik aşk iyi değil. Ancak kız ile hiç bir paylaşımın yok ise o zor. İlk önce arkadaşlık teklif et. Belki tanıdıkça sen onu sevmeyeceksin. İnsanlar dışarıdan gayet iyi görünürler. Tanıma fırsatı verir ise onunla arkadaş olarak vakit geçirmek bile seni mutlu hissettirecektir.

Ben zaten direk açılacağı mı söylemedim, ilk önce tabi ki de arkadaş olmayı düşünüyorum, mesaj attığım zamanda dan diye "selam senden hoşlanıyorum"demek saçmalık olur zaten.

@Silinen üye Açıkçası kızın bana karşı boş olduğunu düşünmüyorum, yanımdan geçtiği zaman gözlerinin güldüğünü anlayabiliyorum.

Ortak arkadaş, Facebook, İnstagram bunları bir kere geçin. Aynı yurtta kalıyorsan aynı ortamda da bulunuyorsundur. Git kendini tanıt konuş sohbet et. Biraz tanı sonra duygularına aç. Hiç tanımadığınız bir insana duygulardan bahsedilmez. Biraz muhabbet edin sonra duygularınızı belli ederseniz.

Ben zaten direk açılacağı mı söylemedim, ilk önce tabi ki de arkadaş olmayı düşünüyorum, mesaj attığım zamanda dan diye "selam senden hoşlanıyorum"demek saçmalık olur zaten.

@Silinen üye Açıkçası kızın bana karşı boş olduğunu düşünmüyorum, yanımdan geçtiği zaman gözlerinin güldüğünü anlayabiliyorum.

Ve ikincisi en önemlisi en çok can yakan kız hakkında fikir yürütmeyin. Bence benden hoşlanıyor, bence bana karşı boş değil bunlar tamamen varsayım. Tamamen boş kafayla git. Bence benden hoşlanıyor ile gidersen ve reddedilirsen işte o zaman daha kötü olur.

Tamam işte kıza karşı çekingen olma, yanına git. Oda senin ona karşı hissettiklerini daha iyi anlasın. O gülümsemeyi çok iyi bilirim. Soğuk durma benden sana tavsiye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı