Arkadaşlık dozunu kaçırırsan "friendzone" batağına düşme riskin de var, bir daha geri çıkamazsın oradan
Dikkat et yani.
Ortak arkadaş var mı?Arkadaşlar yapmayın etmeyin kendinizi benim yerime koyup, empati yapın gerçekçi düşünün biraz ben şuan mesaj atmaya bile çekiniyorum siz bana gidip tanış diyorsunuz.
Ben zaten direk açılacağı mı söylemedim, ilk önce tabi ki de arkadaş olmayı düşünüyorum, mesaj attığım zamanda dan diye "selam senden hoşlanıyorum"demek saçmalık olur zaten.
@Silinen üye Açıkçası kızın bana karşı boş olduğunu düşünmüyorum, yanımdan geçtiği zaman gözlerinin güldüğünü anlayabiliyorum.
Ben zaten direk açılacağı mı söylemedim, ilk önce tabi ki de arkadaş olmayı düşünüyorum, mesaj attığım zamanda dan diye "selam senden hoşlanıyorum"demek saçmalık olur zaten.
@Silinen üye Açıkçası kızın bana karşı boş olduğunu düşünmüyorum, yanımdan geçtiği zaman gözlerinin güldüğünü anlayabiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.