cent
Decapat
Daha fazla
Anaokulu ve ilkokulda hoşlandığım kızla LGS dönemi dershanede karşılaştım. İlk o beni tanıdı ve bu sayede konuşmaya başladık. Her ne kadar beni sevdiğini düşünsemde (o malum bakışlarla bana baksada) hep 2.plandım ben. Neyse sonuç olarak kızı takıntı haline getirdim ve bir yıl boyunca peşinden koştum. 8.sınıfın ilk dönemi (ocak) açıldım ve kabul etti. O zamanlar biraz utangaçtım ve hiçbir zaman hamle yapamadım. Bir gün sonra bana soğuk yapmaya başladı ve iletişimimiz tamamen kesildi. Bu sırada ben hala gururumu hiçe sayarak ona yaranmaya çalıştım. Bu olaydan 1 hafta sonra da başka çocukla sevgili oldu. Mayıs ayına kadar hiç konuşmadık. Sonra arkadaş ortamında tekrar görüstük ve sevgilisi vardı, arkadaşlarla buluştuğumuz gün bana cilve yapa yapa sevgilisinden ayrıldı. Tabii ben yine umutlandım ve tekrar konuşmaya başladık ve saçma sebeplerden dolayı engel yedim. Bir yıl boyunca sadece onu düşündüm ve derslerimden geri kaldım. Sonradan öğrendim ki ben onun peşinden koşarken o da başka birinin peşinden koşuyormuş ama çocuk yüz vermemiş. Dershane bittikten sonra arkadaş ortamındaki birkaç kişiyle daha sevgili olmuş. Şu an 10.sınıfa geçtim ve uzun süredir aklıma bile gelmiyordu. Ama son bir haftadır repostlarını falan stalklıyorum ve onunla yaşadığım anılar aklıma gelince tekrar yazasım geliyor.