Hosting firma önerisi

leasterr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar SMM panel sitesi için hosting alacağım, güvenilir aylık ücretli uygun fiyatlı bildiğiniz hosting siteleri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

smm panel için eticaretimi seçeyim bireyselmi?

cenuta.com hocam buraya bakıyorum çünkü sizin attıklarınızın bazıları SMM paneli yasaklıyor saldırı yediği için
Her sitenin saldırı yeme şansı var bence smm'yi yasaklama sebepleri sürekli veri çekmesi olabilir. Panel sürekli cron'lar ile servis fiyatlarını v.s çekiyor. Buda normal web sitelerine göre daha fazla yük bindiriyor işlemciye.

Her sitenin saldırı yeme şansı var bence smm'yi yasaklama sebepleri sürekli veri çekmesi olabilir. Panel sürekli cron'lar ile servis fiyatlarını v.s çekiyor. Buda normal web sitelerine göre daha fazla yük bindiriyor işlemciye.
peki direk hosting alacağım yerden siteyi hazır kursam bilgileri doldursam apyi çeksem olurmu script yerine

peki direk hosting alacağım yerden siteyi hazır kursam bilgileri doldursam apyi çeksem olurmu script yerine
Ben daha önce smm scripti ile yapım bu işi, apiyi girdim servisleri çektim kâr oranını belirledim v.s.

Sizin dediğiniz yöntemi anlamadım. Hosting aldığınız yer ücretsiz smm yazılımı mı veriyor ?

Ben daha önce smm scripti ile yapım bu işi, apiyi girdim servisleri çektim kâr oranını belirledim v.s.

Sizin dediğiniz yöntemi anlamadım. Hosting aldığınız yer ücretsiz smm yazılımı mı veriyor ?
ben pek anlamıyorum yanlış demiş olabilirim script bende var domain,hostta hazır bundan sonra yapacağım adımları bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz

ben pek anlamıyorum yanlış demiş olabilirim script bende var domain,hostta hazır bundan sonra yapacağım adımları bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Domaini hostinge bağla (nameserver)
Scripti hostinge yükle
Siten yüklendikten sonra yönetici girişi yaparak şifreni değiştir ardından api'ni ekle ve servisleri çekmeye başla.

Kısaca bu şekilde, benim vaktim yok bunun için ama hosting hizmeti aldığın yerde destek talebi açarak takıldığın yerleri yaptırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı