Steam Hourboostr ve Başarı hilesi VAC sebebi mi?

Alilol

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizden de bilgi almak istedim. Hourboostr kendi gruplarında yayınlamış Single Booster NO VAC diye.

Hocam VAC kapsamlı oyunlar için kesin değil diyemem. Kimse güvence veremez. Ama Ben 2 haftada 30k saat kasanlar gordum. Hourboostu Steam pek takmiyor.
Tekrar baktım arkadaş VAC kapsamli oyunlarda da saat kasmış. Hourboostla ban yenilmiyor anlayacaginiz.

Steam Hourboosting, Steam hesabınızın oyun oynadığını ve oyun saatlerinizi hileli bir şekilde artırdığını göstermek için kullanılan bir programdır. Bu tür programlar, Steam Hizmet Şartları'na ve Kullanıcı Sözleşmesi'ne aykırıdır. Gayet tabii VAC yeme olasılığınız çok yüksek.

Neye dayanarak hayır dediğinizi anlamadım?

VAC sisteminin devreye girmesi için oyun dosyalarında değişiklik yapıp ayrıyeten VAC korumalı sunuculara bağlanmanız gerekmekte. Bu yazılımlar her ikisini de yapmadığı için sistemin devreye girip yasaklanma verme ihtimali bulunmuyor.

Bu tür programlar, Steam Hizmet Şartları'na ve Kullanıcı Sözleşmesi'ne aykırıdır.

Bu konuda ise tamamen haklısınız.

VAC sisteminin devreye girmesi için oyun dosyalarında değişiklik yapıp ayrıyeten VAC korumalı sunuculara bağlanmanız gerekmekte. Bu yazılımlar her ikisini de yapmadığı için sistemin devreye girip yasaklanma verme ihtimali bulunmuyor.

Bu konuda ise tamamen haklısınız.

Anladım hocam, teşekkür ederim. Bilgi bilgidir :)

hocam yeni steam kuralları geldiği için arada kaldım ve ben rastgele bi hesapta fulledim başarıyı ama hourboostr steam grubunda singlebooster no vac diyo hourboostr vac diyorlar sınavlar başladığı için saat kasma ihtiyacı duyuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı