Çözüldü HP 15-ac125nd Notebooka mac os x kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows silip OS X kur ilk olarak. Ardından Windows kur ve bunlarla uğraşma.
UEFI ile windows dual bot yapmak oldukça kolay. Ancak bazı dikkat edilmesi gereken hususlar var:
UEFI mod Windows Dual Bot için.
  • İlk olarak Disk Utility kullanarak Windows için bir alan yaratın.
  • Bu alanı oluştururken sakın bunu format seçeneklerinden format yapmayın. Bölüntü alanı ayarlayın ve direk olarak bölüntü oluştur kısmına gidin.
  • Windows installer’ ı UEFI modda boot edin.
  • Wİndows kurulumdan sonra Clover boot kaybedebilirsiniz Zira Windows Aktif boot olarak kendisini ayarlıyor. Ancak bunu düzletmek oldukça basit.
  • Clover kurtarmak için kolay yol:
    • EFI/Microsoft/Boot/ bölüntüsü içindeki bootmgfw.efi dosyasını bootmgfw-orig.efi olarak yeniden adlandırın.
      NOT: Wİndows güncelleme aldığında bootmgfw.efi dosyası güncellenmiş kodlarla yeniden oluşturabilir. Bu durumda boot tekrar düzeltmek için:
    • EFI/Microsoft/Boot içindeki bootmgfw-orig.efi silin.
    • EFI/Microsoft/Boot içindeki bootmgfw.efi dosyasını bootmgfw-orig.efi olarak yeniden adlandırın.

Usb takılı olduğu içinmiş şuan'da her ikiside çalışıyor

Kusura bakma usta. Heycan'dan içime kaçacam ve en kısa zamanda hazırlıyorum. Yardımların çok teşekkürler.

Sana ceza vermek istiyorum dikkatsizliğin için şu basit konuyu 42 mesaja taşıdığın için. :)
Güle güle kullan. Ve "başarılı kurulumlar" bölümünde rehberini hazırla.

Usta tekrar seni rahatsız ediyorum. Kusura bakma. Ama görüntü kartımı ( intel hd 5500) tanıtmak için bios'a giremiyorum. Windows'da önbellek 128 mb olarak gözüküyor. El capitan içinden tanıtmamız mümkünmü. ?

Bende zaten vermiş olduğun linkte'ki konuyu anlamaya çalışıyordum. Bios'da böyle bir seçenek varmı diye bakmak istemştim. Dosya'yı hemen deniyorum

İphone 6s plus 64 gb 9.1 jb pangu
Iphone 6 16 gb ios 9.3
Ipad air 16 3g/wifi
Apple tv 3
Hp notebook win10/mac el capitan

Aşağıdaki config.plist dosyasını EFI içindeki Config ile değiştir. Eskisinin yedeğini al ama ilk olarak!!!
Dropbox - hd5500.rar
Ayrıca aşağıdaki linkte ayrıntılı rehber mevcut. EFI Shell kullanarak BIOS DVMT ayarlarını yapmakta dahil:
[Rehber] OS X Intel HD Graphics 5500 Çalıştırma

Vermiş olduğun dosya'yı yükledim ekran böyle kaldı.
0f728208ad5332314db0036dc1706493.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı