Deneyeniz.@Kleyn , Hocam eğer çözemessek ben internette araştırdığımda big sur sürümünü kuran bir arkadaş gördüm benimle aynı bilgisayarı kullanıyor link atmak yasak değilse atabilirim.
Bu videodan kurulum adımlarını izleyiniz.
Hocam ben o videoyu izledim bende oluşturmuyor orada oluşan klasörleri.
Hocam ben o videoyu izledim bende oluşturmuyor orada oluşan klasörleri.
Evet, direkt olarak EFI adlı klasörü atın.Bende EFI klasörünü oluşturmuyor veya oluşturuyor ben göremiyorum.
Ditekt indirdiğim dosyayı mı belleğe atayım?
Evet, direkt olarak EFI adlı klasörü atın.
Evet, direkt olarak EFI adlı klasörü atın.
Şu anlık ellemeyin. Hata alırsanız config atacağım.Tamamdır hocam yarın deneyip sizi bilgilendireceğim iyi geceler sizlere.
Hocam attıktan sonra EFI klasörünü elle miyim değil mi config.plist'i OC klasörüne attıktan sonra.
@Kleyn
Evet sadece EFI.
Hocam bilgisayarı televizyona bağlıyorum ekranı bozuk diye ama televizyona ekranım tam sığmayıp taşdığı için Secure Boot'u disable yapamıyorum şifre istediği yer taşıp gözükmediği için o kısımda kaldım o yüzden Sosyal'de konu açtım onu çözebilirsem devam edeceğim.
güncelleme : böyle bir hata verdiHocam bilgisayarı televizyona bağlıyorum ekranı bozuk diye ama televizyona ekranım tam sığmayıp taşdığı için Secure Boot'u disable yapamıyorum şifre istediği yer taşıp gözükmediği için o kısımda kaldım o yüzden Sosyal'de konu açtım onu çözebilirsem devam edeceğim
@Kleyn hocam çözdüm şimdi ben diski küçülttüm bir sorum var videoda yeniden başlatınca sürekli boot menüden USB'yi seçiyor ben direk boot kısmını şimdilik 1.sıraya USB ile bootu koysam sonra değiştirsem olur mu?
Hocam galiba .plist dosyasıyla alakalıHocam bilgisayarı televizyona bağlıyorum ekranı bozuk diye ama televizyona ekranım tam sığmayıp taşdığı için Secure Boot'u disable yapamıyorum şifre istediği yer taşıp gözükmediği için o kısımda kaldım o yüzden Sosyal'de konu açtım onu çözebilirsem devam edeceğim
@Kleyn hocam çözdüm şimdi ben diski küçülttüm bir sorum var videoda yeniden başlatınca sürekli boot menüden USB'yi seçiyor ben direk boot kısmını şimdilik 1.sıraya USB ile bootu koysam sonra değiştirsem olur mu?
güncelleme : böyle bir hata verdi
@Kleyn
.
Bu config ile deneyin.Hocam bilgisayarı televizyona bağlıyorum ekranı bozuk diye ama televizyona ekranım tam sığmayıp taşdığı için Secure Boot'u disable yapamıyorum şifre istediği yer taşıp gözükmediği için o kısımda kaldım o yüzden Sosyal'de konu açtım onu çözebilirsem devam edeceğim
güncelleme : böyle bir hata verdi
@Kleyn
.
Hocam galiba .plist dosyasıyla alakalı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.