HP 250 Düşük İnternet Hızı Sorunu

SeDarkness

Hectopat
Daha fazla  
Laptop'um HP 250 G1 önceleri evde internet kullanan cihaz çok olduğundan 4-5 tane internet hızında ki düşüş-yükselişlere pek önem vermiyordum. Dün Microsoft'un Remote Desktop Cilent uygulamasını indirdim telefona uygulama harika bir uygulama bilen vardır elbet ama kısa özet geçmek gerekirse telefondan uzaktan ağ üzerinden bilgisayarı kontrol etmeye yarıyor. Neyse uygulamayı kullanıyorum bir şey fark ettim uygulamaya girip bilgisayarımı seçiyorum bağlantı kurulduktan sonra telefonda bilgisayarın ekranı geliyor kontrol etmeye başlıyorum bilgisayarda bağlantı kurulduktan sonra kendini kilit ekranına atıyor.

Normal olarak bilgisayarı yeniden açtığımda telefondan bağlantı kopuyor buraya kadar her şey normal. Şimdi telefonla bilgisayarı kontrol ederken bir dosya indireyim dedim hıza bakıyorum 2500 Kbs civarında indiriyor görev yöneticisinde baktığımda da sadece İDM(İnternet Download Manager) internet kullandığını ve oda 20 Mbs kullanıyor sonra telefonla bağlantıyı kesip normal bilgisayardan girince İDM baktığımda hızın ani olarak 1200 Kbs düştüğünü Görev Yöneticisinde 10 Mbs olarak gözüküyor bunu bir kaç kes tekrar ettim yine aynı şey oluyor. Yani anlayacağınız telefonla kontrol ettiğimde hızda 50% artış oluyor artış dediysem internet normal olması gereken hızda oluyor sanırım nedense sistemde hız sınırlı ve telefondan kontrol ettiğimde bu sınır ortadan kalkıyor.

Hiç kimse mi bir şey bilmiyor:kararsız:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı