HP g6 1035-st Mac OS X boot sorunu

Uzun zamandır DVD'ye ihtiyacım olmadığı için 4 GB'lıklardan kalmış. Tek sorunsa sadece görülmesi, yukarıda yazdığım üzere sırayı değiştirmem hiç bir işe yaramıyor zira USB'yi algılamadığı için o sırayı otomatik atlıyor...

- - - Güncellendi - - -

BIOS güncellemesi de yaptım değişen hiç bir şey yok. Menü ve seçenekler tamamen aynı.

Az önce aynı USB belleğe Windows 8 yazdırarak algılıyor mu diye baktım, algılıyor. Yani direk ML2'ye düşman :)

- - - Güncellendi - - -

4.7 GB'lık DVD'ye Niresh versiyonunu yazdırdım ve şu an yükleniyor :) %30'da falan :)

Hadi başarılar dilerim... Boot parametresi yazmayı biliyorsun umarız... Eğer sistemde Windows 7 yüklüyse sürekli seni oraya atacak... HP Laptopların huyudur... Sata ahci değil ide yolu açıktır sistemde... boot: -v cpus=1 busratio=20 yapmazsan kuruluma geçemezsin...

Teşekkürler, zerre kadar o konuda bilgim yok :D Sadece -v güvenli modda açmaydı sanırım :D Windows 8 Pro 64 Bit yüklüydü. Ne yaptıysam ben anlatayım en iyisi, boot ettikten sonra disk izlencesinden HDD'imi (Mac günlüklü gibi bir seçenekti sanırsam) bölüntüledim. Sonra diski seçtim ve kurulum başladı ve şuan kurulum bitti bembeyaz bir ekrana bakıyorum :) Parametreleri yüklenirken mi yazmalıyım başlangıçta mı ?

Edit: Pardon o beyaz ekran, ekran koruyucusuymuş :D Yükleme başarısız oldu diyor şuan ekranda.

Video seyretmeden bu işe girişme... Birçok Hackintosh videosu var youtubede... Konulara bakarsan AMD Niresh yüklemesi var. Biraz önce youtube videosu koydum dikkatli bakarsan görürsün... Orda nereye yazıyor boot parametresi dikkat et.. O Amd'ye yüklüyor sen benim dediğim parametreyi yaz.. Oradaki parametre AMD için.

https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/26335-amd-sisteme-nasil-mac-os-x-kurabilirim.html

- - - Güncellendi - - -

Buradaki videoyu seyret... O yükleme seçeneklerinde HP laptop var onuda işaretle..

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan epey mutlu mu olmalıyım :D İşim henüz bitti mi bilmiyorum ama :

1185726_10201854558228290_1692208347_n.jpg

Gerçi internet yok ve çözürürlük 1024x768 ama olsun :D Devam etme azmi hep bunlar :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik mutlu ol... :) Sonrası seni epey uğraştıracak ekran kartını 64mb görüyorsun büyük ihtimal..Senin makinende tümleşik ekran kartı görüyor.. Atiyi göstermenin imkanı mümkünatı yok... Arrandale işlemciler için ekran kartı intel HD 5700 Bu ekran kartını göstermeyi başarmışlar çok uğraşacaksın sistemden anlayan bir arkadaşın varsa ama iyi anlamalı yada ingilizce bilen birini bul... [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI - Intel - InsanelyMac Forum

- - - Güncellendi - - -

Eğer ekran kartını tanıtabilirsen tadından yenmez... :) Wifi bluetooth önemli değil Ses ve Ekran kartı önemlidir her zaman.. Bir de Trackpad...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı