HP g6 1035-st Mac OS X boot sorunu

Kesinlike haklısın :D Ekran kartını 64 MB olarak görüyorum evet. Peki çözünürlük ve internet işini yeniden kurulum yapmadan düzeltmek mümkün mü ? Yani temel olarak alabileceğim hata ve sorunlar neler ve elbette çözümleri :D

- - - Güncellendi - - -

Ekran kartı bir şey olsa :D HD 6470M :D Bluetooth görünüyor zaten, wi-fi olayını nasıl halledeceğim ? TrackPad çalışıyor.

Yeniden kurmadan düzenliyeceksin zaten kurmuşsun sistemle oynamayacaksın önce araştıracaksın wifi kartın nedir? Kext bulmak için... Ekran için gerekli bilgiyi verdim... Bundan sonrası senin araştırma yeteneğine bağlı.. (Ati Ekran kartlarını göstermeyi başarabilen yok) Bir önceki seri ati 5000 olanları epey edidleyerek uğraşarak gösteriyorlardı!!!

Şuan ses ve internet yok. Ayrıca klavyemi de algılamıyor. Aklımda dual boot olayı da var aslında, yeniden kurulum yapsam düzelme ihtimali var mı, çünkü o yükleme öncesi driver seçme yerini biraz es geçtim galiba. Bu arada bakındım biraz ve ethernet kartını bulabildim :
Tümleşik 10/100 BASE-T Ethernet LAN wi-fi kartından kastın bu mu :D

Değil değil... Sigma-Realtek vb.. isim olması lazım... Multibeast ile klavyeyi düzeltirsin.. (işte öyle hep es geçme sonucu böyle arızalar oluyor video seyret diyoruz kimse tınlamıyor....) #18. yazdığıma dikkat et..

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın :) Bulamadım bir türlü şu kartı, salak HP ne zaman işime yaradı sanki, alet hakkına bilgi vermiyorlar. Klavye tamam bu arada :) Mac'e de baktım biraz Wi-fi kartı hakkında bilgi bulamadım.

- - - Güncellendi - - -

Hem yükleme öncesi seçimleri düzeltmek, hem de dual-boot yapmak için yeniden yüklemeye başlıyorum :)

- - - Güncellendi - - -

Şimdi yeniden yükledim, ses şu an dibine kadar var :D Konumumu seçerken bangır bangır müzik çaldı :D Ama şimdide USB portları çalışmıyor keza Wi-fi da öyle. Windows 8 yükleyeceğim birazdan :) Ne kadar önemlidir bilmiyorum ama Macbook Pro olarak tanıttım. Buna ek olarak kendi kendine bilgisayarda olmayan (yani benim eklemediğim) müzikleri çalıyor kendi kendine :D Mesela az önce They Don't Care About Us'ın bir kısmını çaldı ve durdu.

Bundan sonrası sana kalmış araştırma yeteneğine...

Desteklenen Aygıtlar ve Özellikler
Ralink RT3090 802.11b/g/n WiFi Bağdaştırıcısı
Ralink RT3592 802.11a/b/g/n WiFi Bağdaştırıcısı
Ralink RT5390 802.11b/g/n WiFi Bağdaştırıcısı
Ralink RT5390R 802.11b/g/n WiFi Bağdaştırıcısı

Bunlardan biri senin wifi sürücün

OSx86 Project | InsanelyMac sitesinde işime yarayabilecek bazı kextler buldum ama üye olmama rağmen indiremiyorum. Şöyle bir hata alıyorum :

rj27s.png

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı