HP g6 1035-st Mac OS X boot sorunu

Linke bakmış ve uygulamıştım ama herhalde bir yerinde hata yaptım zira hiç bir şey olmamıştı. Yazdıklarını harfiyen uyguladım ve normal şekilde boot ettim, sonuç aynı. Apple logosunun altındaki şey hala dönüyor.

Benim anlayamadığım nokta şu, ilk denememde bile kurabilmiştim, sürekli format atıyorum her kurulumdan önce, niye aynı şekilde kuramıyorum şimdi ? Yani her şey silinmişken kurabildiysem, her şeyi silip yine aynı ayarlarda kurabilmem lazım ama olmuyor.

İşte o hata yaptığın yeri ilkin de yapmadığın için sonra hatalı olarak devam ediyorsun... Böyle durumlarda yazarak çizerek neyi nerde nasıl yaptığını parametreyi nasıl yazdığını hep kaydedeceksin ki 2. sefer hata yapmayasın... Forumun birinde Headbreaking olarak kayıtlıydım 3 hafta boyunca sata ahci diye bağırdım herkes bana uzaylıymışım gibi baktı nasıl kurulamıyor diye, dedim biosta sata ahci yapamıyorum dedim... Kimse derdime derman olmadı 1 video ile çözdüm ve aynı yöntem İatkosta yaramadı! Hazard Kurulumu yaptım... Sende Niresh dene olmadı retail dene, olmadı Hazard kur 10.6.6i onun üstüne Lion kur.

Hazard'ı indirdim, ISOyu USB belleğe attım ama boot etmiyor. ML2'deki gibi bir program mı kullanmalıyım yazdırmak için ? Niresh'de DVD'ye atmak yetmişti.

Hazardı nasıl belleğe attın bakim.. PC üzerinden mi? Peki boot eder mi? Tabiki etmez... Virtualbox mac kurman gerek... Youtube izle diyorum kimse dinlemiyor ki.. USB de bootloaderi görmez flash belleği macosx journaled formatlaman lazım. PC de yapamazsın.. Ama DVD de Niresh zaten bootloader pC için çalıştığından DVD de görmen daha kolaydır.. Hazardı da DVD ye yazdırırsan görür makinen..

Son düzenleyen: Moderatör:
VirtualBox ve içinde Mac var zaten. Konu başında ML2 yazdırmıştım ama laptop görmemişti. Hazard sığmıyor ki benim DVD'lere :D

- - - Güncellendi - - -

ML2'deki gibi mi yazdırayım USB'ye ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı