Hp Laptop G6 Mavericks kurulumda boot işlemi

• Konuyu başlatan Tioc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 753

Tioc

Hectopat
Merhaba,

Hp Pavilion g6 laptop'a başarılı bir şekilde mavericks kurulumunu yaptım. Ancak şöyle bir sorun var.

Bilgisayarı yeniden başlattığımda girmem gereken eğer girmezsem kernel panic veren kodlar var ve ben bu yazıyı her defasında girmek zorundayım. Mesela cpus=1 yazmazsam kernel panic veriyor. Bu sorunu Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mavericks Kurulumu - YouTube 36:24 config.plist dosyasına cpus=1 ekleyip aşabildim.

Benim için daha da önemli olan ATI Radeon ekran kartımı tanıması için Options ayarlarından (Bu arada clover ile boot ediyorum.) sırasıyla Graphics injector menu > InjectEDID kısmına tik koyuyorum. ATI ekran kartı ile ilgili ayar var buna tik koyup İntel HD 3000 deki tik kaldırmam gerekiyor. Eğer bu işlemleri yapmazsam mavericks başlamıyor.

Bunu her defasında yapmamak için videoda bahsedilen config.plist dosyasına ne eklemem gerekiyor veya başka bir işlemi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı