HP Omen 16 2022 alınır mı?

Yanlış bilgi verilmiş olabilir ancak bunu bile bile yapmaz kimse.
Emin olun hocam yanlış bilgi vermedim. Bunu dememe bile gerek yok aslında belgeler var, testler var. Dediğim gibi içinize hangi pc sindiyse onu gönül rahatlığı ile alın. Ben hiç bir şeyde zorlamıyorum biliyorsunuz. Sadece iyi ve düzgün cihaz alın diye uğraşıyoruz geceden beri @Artoria Pendragon ile birlikte.

Eğer bütçeniz çıkarsa eski kasa değil de
Yeni kasayı alırsanız bu anlattığımız dertlerin hiç biri onda yok. Tertemiz kullanırsınız.

40.000 bandında sizin bir öneriniz var mı?

Uzun zamandir laptop piyasasini takip etmiyorum, kendi laptopumu alirken yabanci forumlari bol bol takip ettim ama zaman asimina ugradi artik. Bir de kimsenin hakkina girmek istemiyorum bir tavsiyede bulunurum kronik bir sorunla karsilasirsin falan buna da benim vicdanim elvermez. Bu forumda bu konuda kendini gorevli gibi hisseden arkadaşlar var yardimci olurlar :) Yine de bir goz atayim normalde uzunca bir arastirma yapmadan laptop almiyorum ama kendime tercih edebilecegim bir sey gorursem haber ederim.

Adaptörle puanin pek alakasi olacağını sanmıyorum zaten cihaz yoksa pilden karşılıyor dediğiniz gibi, fakat öneri istemeye gelen kişilere ne dememizi bekliyorsunuz onu anlamadım, herkes elinde olan cihazı mı onersin?yoksa bu beğenmediğiniz duruma dönüyorda.Bu arada ilk modelde 2022 model attığınız, yeni nesil işlemciden veya DDR5 RAM'den anlayabilirsiniz bunu, edebiyat yapiyor deyip vicdan edebiyatı yapan sizsiniz gibi fakat şu an.

Daha iyisi bende var Omen17 ve 37'den satıyorum. Garantisi de var. Bana fiyatı bir tık pahalı geldi. Hem de MAX-Q olması sıkıntılı.

MAX-Q olması kötü bir şey mi kötü bir şey ise

Bunu almayı düşünüyorum bunda var mıdır varsa MAX-Q'nun bir zararı olur mu teşekkürler.

MAX-Q olması kötü bir şey mi kötü bir şey ise

Bunu almayı düşünüyorum bunda var mıdır varsa MAX-Q'nun bir zararı olur mu teşekkürler.
Sıkıntı olmaz. Çünkü güç kaynağı güçlü. Nominal 100w yeter de artar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı