Monster ile kumar oynamaktansa...
Hocam şaka bir yana kriterleriniz biraz farklı olduğu için bilemiyorum. Direkt dükkandan gidip alma, Windows hazır gelmesi vs. arıyorsanız Monster uygundur.
Alamıyorum maalesef çünkü Max 3 taksit oluyor o beni çok zorlar şu an ama Monster dediğim gibi çok şans o riski almak istiyor muyum bilmiyorum ben ilk hangisini indirimli yakalarsam onu alacaktım Omen'i yakaladım ama 3 taksit çok zorlar beni.
Alamıyorum maalesef çünkü Max 3 taksit oluyor o beni çok zorlar şu an ama Monster dediğim gibi çok şans o riski almak istiyor muyum bilmiyorum ben ilk hangisini indirimli yakalarsam onu alacaktım Omen'i yakaladım ama 3 taksit çok zorlar beni.
Ayda 7000 az para değil sonuçta. Toplu para olsa direkt alınırdı. Monster'da taksitler daha uygun sanırım. Hatta Halkbank için bayağı uygun diyebilirim.
Neyse hocam ben daha uzatmayayım. Eğer senin için uygunsa hp alabilirsin uzun ömürlü gider. Kasa kalitesi falan mükemmel. Eğer alırsanız veya sorunuz olursa sorarsınız. İyi geceler ve iyi forumlar.
Neyse hocam ben daha uzatmayayım. Eğer senin için uygunsa HP alabilirsin uzun ömürlü gider. Kasa kalitesi falan mükemmel. Eğer alırsanız veya sorunuz olursa sorarsınız. İyi geceler ve iyi Sosyal'ler.
Neyse hocam ben daha uzatmayayım. Eğer senin için uygunsa HP alabilirsin uzun ömürlü gider. Kasa kalitesi falan mükemmel. Eğer alırsanız veya sorunuz olursa sorarsınız. İyi geceler ve iyi Sosyal'ler.
Aklıma takıldı yine uyutmadı beni. Sorun yaşayanları görünce Monster beni biraz üzdü. HP Omen 17 hakkında kimsenin de pek bilgisi yok sanırım. Üç beş şikayet gördüm, ışık sızması gibi sorun yaşayınca garanti veya müşteri hizmetleri ilişkisi nasıl olur merak ediyorum. Bir fikriniz var mı? İletişim kurulacak olan GpnTeknoloji mi yoksa HP mi?
Aklıma takıldı yine uyutmadı beni. Sorun yaşayanları görünce Monster beni biraz üzdü. HP Omen 17 hakkında kimsenin de pek bilgisi yok sanırım. Üç beş şikayet gördüm, ışık sızması gibi sorun yaşayınca garanti veya müşteri hizmetleri ilişkisi nasıl olur merak ediyorum. Bir fikriniz var mı? İletişim kurulacak olan GpnTeknoloji mi yoksa HP mi?
Işık sızmasını bilmiyorum ama ufak yazılımsal bir sorunum oldu. HP'yi aradım bilgisayarıma bağlanıp yardım ettiler. Hatta sonrasında yurtdışından whatsapp mesajı geldi durumla alâkalı. İngilizce bir şekilde konuştum onlar da yardım ettiler. Ben memnun kaldım açıkçası.
Aklıma takıldı yine uyutmadı beni. Sorun yaşayanları görünce Monster beni biraz üzdü. HP Omen 17 hakkında kimsenin de pek bilgisi yok sanırım. Üç beş şikayet gördüm, ışık sızması gibi sorun yaşayınca garanti veya müşteri hizmetleri ilişkisi nasıl olur merak ediyorum. Bir fikriniz var mı? İletişim kurulacak olan gpnteknoloji mi yoksa HP mi?
Gpnteknolojinin işi satıştan sonra bitiyor ondan sonra muhattabın HP ışık sızması ölü pixel hepsinde olabiliyor Monster'da bildiğim direk değiştirıyorlar ama HP için bilgim yok.
Gpnteknolojinin işi satıştan sonra bitiyor ondan sonra muhattabın HP ışık sızması ölü pixel hepsinde olabiliyor Monster'da bildiğim direk değiştirıyorlar ama HP için bilgim yok.
Katılıyorum T7 v25.1 öncesine çok girmemek lazım Monster'da.