HP Omen 17 alınır mı?

Gpnteknolojinin işi satıştan sonra bitiyor ondan sonra muhattabın HP ışık sızması ölü pixel hepsinde olabiliyor Monster'da bildiğim direk değiştirıyorlar ama HP için bilgim yok.

Katılıyorum T7 v25.1 öncesine çok girmemek lazım Monster'da.

@Teru dostum ne yaptın aldın mı HP'yi.

Tulpar T7 v25.1 dahil paramın yettiği Tulpar, Abra ve Lenovo Ideapad Gaming 3'lerden çoğunun çok ısındığını gözlemledikten sonra HP Omen 17 hakkında da yeterli inceleme videosu bulunmadığı için son kararım ekstra HDD satın alarak kullanacağım ve inceleme videolarında da diğerlerine göre daha az ısınan Monster Abra A5 v17.2.1 olmuştur. Ayrıca daha ucuz... Windows 11 çıkarılabilse daha ucuz olurdu. Haftaya gidip yerinde inceleyip alacağım.

Ekranın büyük olması bana bir şey katmıyor zaten 15.6 inç ekranı da yıllardır kullanıyorum. 300 Hz olması ve değişik renklere giren klavyesi de beni pek bağlayan şeyler değil hatta kendi klavyemi takıp kullanacağım sanırım. Tabii ki ek olarak götürüp Windows kurdurabilirim ama bu 2000 TL oluyor, 1500 değil. Ayrıca bu siteler hariç bu laptop 23.899 TL'ye satılıyor. Ben gidip mağazadan almayı düşündüğüm için yine bu fiyata gelecek muhtemelen.
Reis windowsu 10 tlye alıp kursana 2k vermeye ne gerek var
Tulpar T7 v25.1 dahil paramın yettiği Tulpar, Abra ve Lenovo Ideapad Gaming 3'lerden çoğunun çok ısındığını gözlemledikten sonra HP Omen 17 hakkında da yeterli inceleme videosu bulunmadığı için son kararım ekstra HDD satın alarak kullanacağım ve inceleme videolarında da diğerlerine göre daha az ısınan Monster Abra A5 v17.2.1 olmuştur. Ayrıca daha ucuz... Windows 11 çıkarılabilse daha ucuz olurdu. Haftaya gidip yerinde inceleyip alacağım.
Hocam bu arada ingilizce videolar var sadece türkçe yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 3070 modeli ama gene içerik bakımindan ekran kartı farkı var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Reis Windows'u 10 TL'ye alıp kursana 2K vermeye ne gerek var

Hocam bu arada İngilizce videolar var sadece Türkçe yok

Bu 3070 modeli ama gene içerik bakımindan ekran kartı farkı var

Alttaki videoyu görmemişim onda oyun performansı da incelemiş üsttekini sevmemiştim. Isınmaması güzel gerçekten. Windows ise bu Abra'dan çıkarılmıyor, seçenek yok yani. HP alacaktım ama Abra'ya HDD ekleyip en fazla 18 bine kapatmış olacağım. Ömür boyu desteği de var. Ne güzel işte. Özellikleri de bana uzun süre yeter bence. Atom parçalamak için ekstradan 3-4 bin daha bayılmaya gerek yok.

Alttaki videoyu görmemişim onda oyun performansı da incelemiş üsttekini sevmemiştim. Isınmaması güzel gerçekten. Windows ise bu Abra'dan çıkarılmıyor, seçenek yok yani. HP alacaktım ama Abra'ya HDD ekleyip en fazla 18 bine kapatmış olacağım. Ömür boyu desteği de var. Ne güzel işte. Özellikleri de bana uzun süre yeter bence. Atom parçalamak için ekstradan 3-4 bin daha bayılmaya gerek yok.
Hocam benimde şimdi aklımı çeldiniz ama ben Hpci adamım sessizlik bakımından katbekat üstün ve max p 130wattlık bir performans sunuyor.

Üç gün sonra sıkılacağım veya varlığını unutacağım özellikler için 7/24 oyun oynamayan birisi olarak 3-4 bin fazla vermeyi saçma buldum düşününce. Verecek olan illa çıkar, sürekli ve düzenli olarak oyun oynayanlar alsın. Güzel laptop. Ama benim alacağım Abra da gayet yeterli. Hem bir oyun açılınca i7 var diye 100 dereceyi gören Tulpar yerine i5'li Abra alırım daha iyi. Soğutma sistemi de güzel. Clevo kasaya sövseler de klavyesini bile fazla kullanmayı düşünmüyorum. Bana zararı yok.

Bende v25.1.2 var. Açıkçası ben memnunum. Işık sızması gibi bir sorunu yok. Performans olarak da gayet başarılı. Tavsiye edebilirim. Ayrıca v25.1.2 neredeyse tamamen MSI'dan alınmış diyebilirim. Kasası zaten MSI kasası ısınma sorunu da olmuyor. Uzun ömürlü bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

Hocam benim de şimdi aklımı çeldiniz ama ben hpci adamım sessizlik bakımından katbekat üstün ve Max-P 130wattlık bir performans sunuyor.

Max-P ve 130W'lık performansları RTX 3060 için geçerli konuda bahsettiğimiz Tulpar T7 v25.1.2 dede mevcut olan özellikler bunlar Monster için akılda sadece soru işareti bırakan konu cihazların ilk başta gelirken sorunlu gelmesi sorunsuz bir cihaza denk gelirseniz uzun süre kullanırsınız zaten ama işte HP de bu iş sanki daha az gibi monsterında artıları çok ortada kalıyor insan.

Bende v25.1.2 var. Açıkçası ben memnunum. Işık sızması gibi bir sorunu yok. Performans olarak da gayet başarılı. Tavsiye edebilirim. Ayrıca v25.1.2 neredeyse tamamen MSI'dan alınmış diyebilirim. Kasası zaten MSI kasası ısınma sorunu da olmuyor. Uzun ömürlü bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

Hocam soğutma sistemi yazılımları ne durumda.

Senin kararın dostum saygı duyarız tabii ki hayırlı olsun şimdiden izlenimlerini bekliyoruz.

Hocam soğutma sistemi yazılımları ne durumda.
Soğutma sistemi yazılımı derken tam olarak ne demek istediniz anlamadım ama Monster'ın içinde gelen Feature Manager var. Bunun dışında başka Monster modellerinde olan Monster Kontrol Merkezi programı bulunmuyor.

1651661355426.png

Soğutma sistemi yazılımı derken tam olarak ne demek istediniz anlamadım ama Monster'ın içinde gelen feature Manager var. Bunun dışında başka Monster modellerinde olan Monster kontrol merkezi programı bulunmuyor.

Eki Görüntüle 1377705

Ayrı ayrı sordum aslında soğutma sistemi veya yazılımları diye ama tam yazamamışım benim hatam soğutması iyi mi veya yazılımsal bir problem yaşadınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı