HP Omen 17 alınır mı?

Alamıyorum maalesef çünkü Max 3 taksit oluyor o beni çok zorlar şu an ama Monster dediğim gibi çok şans o riski almak istiyor muyum bilmiyorum ben ilk hangisini indirimli yakalarsam onu alacaktım Omen'i yakaladım ama 3 taksit çok zorlar beni.
Monster kendi sitesinde 12 yapıyordu sanırım hocam.

Alamıyorum maalesef çünkü Max 3 taksit oluyor o beni çok zorlar şu an ama Monster dediğim gibi çok şans o riski almak istiyor muyum bilmiyorum ben ilk hangisini indirimli yakalarsam onu alacaktım Omen'i yakaladım ama 3 taksit çok zorlar beni.

Ayda 7000 az para değil sonuçta. Toplu para olsa direkt alınırdı. Monster'da taksitler daha uygun sanırım. Hatta Halkbank için bayağı uygun diyebilirim.
Monster kendi sitesinde 12 yapıyordu sanırım hocam.

Bazı bankalarda öyle.

Yok ben Hepsiburada üzerinden HP Omen alacaktım birden gaza geldim alayım bitsin gitsin dedim ama Max 3 taksit.
Neyse hocam ben daha uzatmayayım. Eğer senin için uygunsa hp alabilirsin uzun ömürlü gider. Kasa kalitesi falan mükemmel. Eğer alırsanız veya sorunuz olursa sorarsınız. İyi geceler ve iyi forumlar.

Neyse hocam ben daha uzatmayayım. Eğer senin için uygunsa HP alabilirsin uzun ömürlü gider. Kasa kalitesi falan mükemmel. Eğer alırsanız veya sorunuz olursa sorarsınız. İyi geceler ve iyi Sosyal'ler.

Aklıma takıldı yine uyutmadı beni. Sorun yaşayanları görünce Monster beni biraz üzdü. HP Omen 17 hakkında kimsenin de pek bilgisi yok sanırım. Üç beş şikayet gördüm, ışık sızması gibi sorun yaşayınca garanti veya müşteri hizmetleri ilişkisi nasıl olur merak ediyorum. Bir fikriniz var mı? İletişim kurulacak olan GpnTeknoloji mi yoksa HP mi?

Aklıma takıldı yine uyutmadı beni. Sorun yaşayanları görünce Monster beni biraz üzdü. HP Omen 17 hakkında kimsenin de pek bilgisi yok sanırım. Üç beş şikayet gördüm, ışık sızması gibi sorun yaşayınca garanti veya müşteri hizmetleri ilişkisi nasıl olur merak ediyorum. Bir fikriniz var mı? İletişim kurulacak olan GpnTeknoloji mi yoksa HP mi?
Işık sızmasını bilmiyorum ama ufak yazılımsal bir sorunum oldu. HP'yi aradım bilgisayarıma bağlanıp yardım ettiler. Hatta sonrasında yurtdışından whatsapp mesajı geldi durumla alâkalı. İngilizce bir şekilde konuştum onlar da yardım ettiler. Ben memnun kaldım açıkçası.

FreeDOS olduğu için patladı bende. Zaten yeni laptop almışım bari tertemiz kurulmuş gelsin istiyorum ne yazık ki. Ondan buna düştüm.

Hocam v20.3 bunlar arasında hiç iyi bir model değil 20.4 yine fan değil ama Omen 17 varken alınmaz Monster alacaksanız v25.1'den başka seçenek yok.

Aklıma takıldı yine uyutmadı beni. Sorun yaşayanları görünce Monster beni biraz üzdü. HP Omen 17 hakkında kimsenin de pek bilgisi yok sanırım. Üç beş şikayet gördüm, ışık sızması gibi sorun yaşayınca garanti veya müşteri hizmetleri ilişkisi nasıl olur merak ediyorum. Bir fikriniz var mı? İletişim kurulacak olan gpnteknoloji mi yoksa HP mi?

Gpnteknolojinin işi satıştan sonra bitiyor ondan sonra muhattabın HP ışık sızması ölü pixel hepsinde olabiliyor Monster'da bildiğim direk değiştirıyorlar ama HP için bilgim yok.

Hocam v20.3 bunlar arasında hiç iyi bir model değil 20.4 yine fan değil ama Omen 17 varken alınmaz Monster alacaksanız v25.1'den başka seçenek yok.

Katılıyorum T7 v25.1 öncesine çok girmemek lazım Monster'da.
Gpnteknolojinin işi satıştan sonra bitiyor ondan sonra muhattabın HP ışık sızması ölü pixel hepsinde olabiliyor Monster'da bildiğim direk değiştirıyorlar ama HP için bilgim yok.

Katılıyorum T7 v25.1 öncesine çok girmemek lazım Monster'da.

@Teru dostum ne yaptın aldın mı HP'yi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı