HP Omen 17-CB1026NT 201U6EA alınır mı?

Trendyol da satıcı fiyatları akşam üzeri tekrar düşebilir daha önce takip ettiğim Asus Rog serisinde aynı şey olmuştu öğleden sonra fiyat artıyordu akşam üzerine doğru 2 kademe şeklinde tekrar eski fiyata geliyordu, O yüzden akşama kadar bekleyeceğim eğer fiyat düşmezse Ya Asus rog yada Omen alacağım, aslında arada 1.5 tl fiyat farkına rağmen Asus alırım ama Hepsibura da finans bank 6 taksit var Trenyol da 9 taksit peşin fiyatına 6 taksiti ödeyemem sırf o yüzden Omen tercih edeceğim gibi.

Hayırlısı olsun bende mause arıyorum var mı bir önerin

Trendyol'da satıcı fiyatları akşam üzeri tekrar düşebilir daha önce takip ettiğim ASUS ROG serisinde aynı şey olmuştu öğleden sonra fiyat artıyordu akşam üzerine doğru 2 kademe şeklinde tekrar eski fiyata geliyordu, o yüzden akşama kadar bekleyeceğim eğer fiyat düşmezse ya ASUS ROG ya da Omen alacağım, aslında arada 1.5 TL fiyat farkına rağmen ASUS alırım ama hepsibura da finans bank 6 taksit var trenyol da 9 taksit peşin fiyatına 6 taksiti ödeyemem sırf o yüzden Omen tercih edeceğim gibi.

Hayırlı olsun o zaman.

Evet hocam Monster T7 v20.2 ile Omen arasında kalmıştım.
Dün birkaç mağaza ile görüştüm (Vatan, MediaMarkt, Teknosa) hepsi Monster'i yerden yere vurdu bugün de bir devlet kurumunda çalışan PC ihalelerine vs bakan birisi ile görüştüm o da Monster'i önerdi kafam çok karışık.

Evet hocam Monster T7 v20.2 ile Omen arasında kalmıştım.
Dün birkaç mağaza ile görüştüm (Vatan, MediaMarkt, Teknosa) hepsi Monster'i yerden yere vurdu bugün de bir devlet kurumunda çalışan PC ihalelerine vs bakan birisi ile görüştüm o da Monster'i önerdi kafam çok karışık.

Hocam Omen al aklında soru işareti kalmasın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı