HP Omen 17 DB0015NT incelemesi

Ben sadece cp2077 de vram darboğaz yedim 2k ultra işin izleme oda dlss performans yapınca halloldu.

Ben sadece CP2077 de VRAM darboğaz yedim 2K Ultra işin izleme oda DLSS performans yapınca halloldu.

Zaten dediğim gibi çoğu oyunda 2K Ultra 60FPS veriyor fakat bazı oyunlarda VRAM darboğaz yiyor CP2077 ve TLOU 1 bunlara örnek.

Peki o zaman seçenek 3'e çıktı Omen 17 var RTX 4060 Ryzen 9 8945HS Victus R1019NT bir de Acer Predator Omen ve Predator'da Windows kurulu geliyor onlar artı olarak yazar sizce hangisi alınmalı.

Peki o zaman seçenek 3'e çıktı Omen 17 var RTX 4060 Ryzen 9 8945HS Victus R1019NT bir de Acer Predator Omen ve Predator'da Windows kurulu geliyor onlar artı olarak yazar sizce hangisi alınmalı.
Hocam benim cihazın full HD olanını alin geçin.

Yada yeni konu açıp sorun daha fazla kişi görüp yardım eder.

Windows kurulu olması bir artı değil ki hocam. Bu konudaki cihazı alabiliyorsanız 63-64 bandına düştüğü zaman satın alın 70k etmez. Bence kendi konunuzu açıp beni etiketleyin orada konuşalım ceza almayalım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…