Çözüldü HP Omen 17 DB0015NT oyuncu bilgisayarı mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

pliosaur

Picopat
Daha fazla  
RAM
32 gb
Ekran kartı
rtx 4070
İşlemci
r7 8845hs
Merhaba.
11 Kasım indirimlerinde aldığım HP Omen 17 DB0015NT dizüstü bilgisayar prize takılı olmadan pilde kullanıldığında 'VIDEO_TDR_FAILURE nvlddmkm.sys' mavi ekran hatası alıyorum.
Önce AMD ve NVIDIA sürücüleri silip tekrar yükledim düzelmedi. Format atıp tekrar sürücüleri kurdum ve denedim. Sorun devam ediyor. Cihaz prize takılıyken oyunlarda istenen FPS değerlerini görüyorum ve sıcaklıklar 80'i geçmiyor. Ama pilde kullanmak istediğimde belirsiz bir süre sonra PC donuyor ve mavi ekran verip yeniden başlıyor. 14 günlük iade hakkımın dolmasına 2 gün var. Ne yapılabilir?
Minidump dosyalarımin linki: hp omen dmp - Google Drive

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim PC'deki sorun çözüldü ve sıkıntısız kullanıyorum. HP destek önerisi ile format attım. Windows Update ile tüm güncellemeleri yükledim. Tüm güncellemeler yapıldıktan sonra 'Windows 11 versiyon 24H2 toplu güncellemesi ön izlemesi (KB5046740)' isimli güncelleme isteğe bağlı olarak çıkıyor. Bu güncellemeyi yapmadım. Daha sonra NVIDIA sitesinden 1 Ekim tarihinde yayınlanmış olan eski 4070 grafik sürücüsünü kurdum. Şarjda ve pilde kullanmamda hiç mavi ekran vermedi.
Hocam birebir aynı sorunu yaşıyoruz. Aynı bilgisayara ben de sahibim. İnşallah driver sorunudur. Bilgisayardan memnunum gayet çünkü. 4 saat God of War oynadım prizde hiç sıkıntı olmadı pilde 5 dakika geziyorum tak mavi ekran veriyor.

Hocam birebir aynı sorunu yaşıyoruz. Aynı bilgisayara ben de sahibim. İnşallah driver sorunudur. Bilgisayardan memnunum gayet çünkü. 4 saat God of War oynadım prizde hiç sıkıntı olmadı pilde 5 dakika geziyorum tak mavi ekran veriyor.
Hocam ben de prizdeki performansından memnunum ama pilde böyle yapması önemli bir sorun bence. araştırıyorum çözüm bulursam paylaşırım. siz de çözüme ulaşırsanız yazın lütfen.

Hocam ben de prizdeki performansından memnunum ama pilde böyle yapması önemli bir sorun bence. araştırıyorum çözüm bulursam paylaşırım. siz de çözüme ulaşırsanız yazın lütfen.
Hocam şu anda deniyorum tekrar pilde. Bellek ve disk tanımlama yaptım açılışta.Disk ile ilgili birkaç bir şey yaptı sanki. 30 dakikadır donma olmadı. Driver lar güncel.

Hocam şu anda deniyorum tekrar pilde. Bellek ve disk tanımlama yaptım açılışta.Disk ile ilgili birkaç bir şey yaptı sanki. 30 dakikadır donma olmadı. Driver lar güncel.
Bugün sabah sabah yine aynı hatayı verdi yine. Bi çözüm bulmak lazım can sıkmaya başladı gerçekten

Son düzenleme:
aygıt yöneticisinde 2 ekran kartından birini devre dışı bırakınca sorun çözülüyor. geçici bir çözüm tabi. bir süre böyle kullandıktan sonra tekrar 2 ekran kartını da devreye alıp kullandım dün. uzun süre götürdü ama bu sabah açtığımda yine aynı hatayı verdi.

Güvenli mod a alamadım bilgisayarı. Sitesindeki ekran kartı sürücüsü nü temiz kurulum yapayım dedim. Güvrnli Mode da açınca pin sorunu verdi açamadım. Şimdi normal modda ddu ile temizledim ekran kartı sürücüsü nü. Eski driver yükledim. Bir de böyle deneyeceğim

Güvenli mod a alamadım bilgisayarı. Sitesindeki ekran kartı sürücüsü nü temiz kurulum yapayım dedim. Güvrnli Mode da açınca pin sorunu verdi açamadım. Şimdi normal modda ddu ile temizledim ekran kartı sürücüsü nü. Eski driver yükledim. Bir de böyle deneyeceğim
Noldu hocam düzeldi mi?

Benim touchpad sallanmasından dolayı iade ettiğim cihazda aynı şekilde pilde kullandıktan belli bir süre sonra mavi ekran verip yeniden başlatıyordu kendini. Çok sorunlu bir model bu galiba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00