HP Omen almak mantıklı mı?

anilozdem33

Centipat

Merhaba arkadaşlar, yukarıdaki ürünü sipariş ettim uzun uğraşlar sonucu. Bu fiyatlara 4070 de alabilirdim ama 2K ve 17.3 inç olması beni cezbeden tarafı oldu. Ayrıca Omen serisi ve işlemci modelinin iyi olması Valorant, CS, LoL gibi oyunlar oynadığım içinde karar vermemdeki etkenlerdendi. Sizce pişman olur muyum ve kullanan arkadaş varsa yorumlarını öğrenebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, yukarıdaki ürünü sipariş ettim uzun uğraşlar sonucu. Bu fiyatlara 4070 de alabilirdim ama 2K ve 17.3 inç olması beni cezbeden tarafı oldu. Ayrıca Omen serisi ve işlemci modelinin iyi olması Valorant, CS, LoL gibi oyunlar oynadığım içinde karar vermemdeki etkenlerdendi. Sizce pişman olur muyum ve kullanan arkadaş varsa yorumlarını öğrenebilir miyim?
Bu bütçede daha iyisi var mı bilmiyorum ama güzel laptop.

Omen kaliteli seri ama termal macun sorunu var diye biliyorum ve malum Intel islemci hem de HX ısınır bayağı, daha iyisi bulunabilir belki.

16 inç küçük geliyor ciddi anlamda. 17.3 en azından tatmin edici seviyede. Attığında çok güzel ama 10-15 fpsten feragat edip 17.3 daha iyi gibi geliyor
Bu Acer'da sıvı metal uygulanmış ayrıca. Omen'dan daha soğuk olacağını düşünüyorum. Bu arada Omen'lar limitli diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin ya da bilgili bir arkadaş açıklayabilir. Bu Acer'da belki limit vardır da Omen'dan az olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı