Peki bu programlarda falan çok bir fark yaratır mı mühendislik programları için genellikle kullanacağım da.
Programlarda pek etkisi olmaz, oyunlarda olur.
Peki bu programlarda falan çok bir fark yaratır mı mühendislik programları için genellikle kullanacağım da.
Hocam maksimum 18 bine laptop önerir misiniz?Programlarda pek etkisi olmaz, oyunlarda olur.
Hocam maksimum 18 bine laptop önerir misiniz?
Monster Abra A7 V13.2.3 16 GB Ram 17.3 hocam şu daha iyi değil mi attığınızdan? Ram 16, 3050ti
Monster Abra A7 V13.2.3 16 GB Ram 17.3 hocam şu daha iyi değil mi attığınızdan? RAM 16, 3050 Ti
Monster öneren vardelireceğim aga koskoca HP Acer Lenovo ASUS varken millet Monster ve Casper öneriyor arkadaşım almayın aldırtmayın şunu ya
attan inip eşeğe binmeye hiç gerek yok Victus güncel bir model. Hem Victus hem de Pavilion'un en güçlü modeline sahibim iki cihazda sorunsuz kusursuz güzel cihazlar.
Tartışma başlıyor vaziyet alın.ama Monster öneren bir beyin ile tartışmaya girmemmmm girememmm
![]()
Hocam peki ekran 17 inch, Ram 16gb ve 3050ti ne önerebilirsiniz? En son bilgisayarımı 2011 de almıştım çok soru soruyorum kusuruma bakmayın.Clevo kasa bu model hocam alınmaz, Victus'un işlemci ve DDR5 ondeliği de var.
Hocam peki ekran 17 inch, RAM 16 GB ve 3050 Ti ne önerebilirsiniz? En son bilgisayarımı 2011 de almıştım çok soru soruyorum kusuruma bakmayın.
Game Garaj'ın ürünleri nasıldır?O fiyatlara doğru düzgün 17.3 pek cihaz yok hocam, bu var fakat RAM'i 8 GB. Konu açmanız daha iyi olur bir de, uyarı gelebilir.
![]()
Game Garaj Slayer 5XL-3050TI C1 i5-11400H 8 GB 256 GB SSD RTX3050TI 17.3" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Game Garaj Slayer 5XL-3050TI C1 i5-11400H 8 GB 256 GB SSD RTX3050TI 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
GameGaraj'ın ürünleri nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.