HP Omen Max 16 RTX 5070 alınır mı?

cyr0pe

Centipat
Daha fazla  
Hocam bu yaz 4050 laptopumu satıp üzerine para koyup HP Omen Max 16 5070 almak istiyorum. Fiyatı ve sundukları ile beni oldukça cezbediyor ancak sizlere de sormadan karar vermek istemedim. Bilgisayar ile ilgili herhangi bir yorumunuz veya 80.000'i geçmeyecek şekilde daha iyi bir model öneriniz var mı? Almayı planladığım model aşağıda. HP OMEN Max 16-ah0021nt Intel Core Ultra 7-255HX 32GB DDR5 1TB SSD GeForce RTX 5070 8GB 16 inç 2K WQXGA 240Hz 3ms IPS FreeDos Gaming Laptop (B92QXEA)

Son düzenleyen: Moderatör:

Butce biraz artarsa:
Sırf +4GB VRAM icin bile 5070TI cok daha mantıklı. Sene olmuş 2025 hala 70 serisine 8GB koyuyorlar dalga gecer gibi.

@AliEgemen @kxy
Slayer 5070 Ti'da aklıma yattı çok daha iyi performans alacağım bir bilgisayar olduğu için ama gerek panel gerek kasa kalitesi, soğutma sorunu olur mu teknik arıza yaşar mıyım gibi birçok soru kafamı karıştırıyor. Eğer beni aydınlatırsanız, ben de Slayer 5070 Ti almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

@AliEgemen @kxy
Slayer 5070 Ti'da aklıma yattı çok daha iyi performans alacağım bir bilgisayar olduğu için ama gerek panel gerek kasa kalitesi, soğutma sorunu olur mu teknik arıza yaşar mıyım gibi birçok soru kafamı karıştırıyor. Eğer beni aydınlatırsanız, ben de Slayer 5070 Ti almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Kasa kalitesi ve sogutma olarak Tongfang'in bu sene cikan ust segment kasasini kullaniyor cihaz. Oldukca kaliteli ve oturakli bir kasaya sahip. Saeece fan sesi biraz fazla yük altinda. Kontrol merkezide oldukca basarili. Ekran olarak alatmaya gerek yok. 300Hz QHD+ ve yanlis hatirlamiyorsam DCI-P3 bir ekrana sahip asiri kaliteli bir paneli var. Bir sorunu yok cihazin. Gamegaraj servis olarakta basarili gayet. M*nster ve Exc*libur copleriule karistirmamak lazim.

@kxy Teşekkür ederim hocam. Monster ve Excalibur gibi markaların zaten sıkıntılı olduğundan haberim vardı korkum aynısının burdada olmasındandı ama eğer değilse bütçemi o seviyeye çıkarmaya çalışırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı