Dostlar ben cihazı ne yazık ki iade etmek zorunda kaldım. Sebebi çok saçma gelebilir ama ben klavyeye bakmadan hızlı yazan birisiyim ve Türkçe Q klavye layout u benim için önemli. Laptop dizayn, kozmetik, görünüş vs her anlamda benim için 10 numaraydı. Ancak virgül tuşu Enter tuşunun üzerinde konumlanmıştı. Biraz alışabilir miyim diye denedim ama ne yazık ki başaramadım. İadeyi yaptım.
Kendime başka bir laptop bakacağım mecburen. Legion'lardaki kabloların yandan takılmasını sevmiyorum ama bakalım. Belki Lenovo'nun 2025 modeli olan Yoga Aura modelini alabilirim. 5070 ekran kartı olacak ama ince bir tasarım ve Oled. Taşıması da kolay. Çıksın Haziran'da ilk onu inceleyeceğim.
Birkaç gün önce şuna karar verdim. Evde 5090 RTX'li bir Desktop PC olmasaydı bir oyuncu laptopu belki almak isterdim yine ama genel olarak dışarıda çalışmak için güçlü bir laptop arayışındaydım. Her ne kadar performans ve görüntüleri mükemmel olsa da taşıma ve dışarıda bir yerlere götürüp çalışmak için uygun değil bu cihazlar bunu anladım.
Ama bence ne olursa olsun bu saatten sonra OLED olmayan bir laptop almayı düşünmüyorum. Biraz da portların konumu da güzel olursa tadından yenmez.