HP Pavilion 15-CX0031NT Laptop M2 SSD Takviyesi

Ben Aldım gayette memnunum ssd nin ordaki vida gıcık tı biraz ama hallettik bi şekilde aldığım ssd;

hocam peki arka kapak komple açılıyor mu . yoksa alttan küçük bir kapak şeklinde mi yapılmış .Birde windows yüklerken nvme olmasından dolayı ayrı bir işlem yapıyor muyuz
Ben Aldım gayette memnunum ssd nin ordaki vida gıcık tı biraz ama hallettik bi şekilde aldığım ssd;

hocam windows yüklerken takip ettiğiniz adımları bir siteden felan okuduysanız link atabilir misiniz? bilgisayarcılara ssdyi takma ve yükleme konusunda güvenemiyorumda

hocam peki arka kapak komple açılıyor mu . yoksa alttan küçük bir kapak şeklinde mi yapılmış .Birde windows yüklerken nvme olmasından dolayı ayrı bir işlem yapıyor muyuz

hocam windows yüklerken takip ettiğiniz adımları bir siteden felan okuduysanız link atabilir misiniz? bilgisayarcılara ssdyi takma ve yükleme konusunda güvenemiyorumda
Arka kapak tam açılıyor malesef ve windoes yüklerken microsoft un kendi sitesinden indirdiğim iso yu usb ye Rufus la yazdım daha sonra usb taktım bilgisayarı açtığımda dirik windows kurulum ekranı geldi ssd gördüm ve ssd üzerine kurulumu yaptım sorun olursa yazabilirsin ben cevaplayabilirim

Arka kapak tam açılıyor malesef ve windoes yüklerken microsoft un kendi sitesinden indirdiğim iso yu usb ye Rufus la yazdım daha sonra usb taktım bilgisayarı açtığımda dirik windows kurulum ekranı geldi ssd gördüm ve ssd üzerine kurulumu yaptım sorun olursa yazabilirsin ben cevaplayabilirim
çok teşekkür ederim sağolun bir sorun olursa sizden yardım isteyeceğim . Vida nasıl bir sıkıntı çıkardı anakarta takılı vidamı çıkmadı?

Aynen bütün kasayı aynı tornavidayla açtım ama tornavida uyuşmasına rağmen dönmedi zar zor açabildik
hocam windows 10 uefi mi yüklediniz düz mü ? birde ben ilk defa win10 yüklüyorumda acaba rufusda hangi ayarlarla atmam lazım
Aynen bütün kasayı aynı tornavidayla açtım ama tornavida uyuşmasına rağmen dönmedi zar zor açabildik
hocam windows 10 uefi mi yüklediniz düz mü ? birde ben ilk defa win10 yüklüyorumda acaba rufusda

Son düzenleme:
hocam windows 10 uefi mi yüklediniz düz mü ? birde ben ilk defa win10 yüklüyorumda acaba rufusda hangi ayarlarla atmam lazım

hocam windows 10 uefi mi yüklediniz düz mü ? birde ben ilk defa win10 yüklüyorumda acaba rufusda
Zaten Bu bilgisayarda hiç bir sıkıntı yaşamazsın rufusla iso dosyasını yükleyip bilgisayara tak daha sonra açma düğmesine bas bu kadar basit kurulum başlıyor.

rufusla isoyu yazdırmakda çok basit şurdan bakabilrisin Rufuslamaya burdan ulaşabilirsin technopat güzel hazırlamış

arkadaşlar laptop da geldi itopyadan şu ssdyi aldım taktım(390 lira) Deploysx in dediği gibi anakarttaki ssd vidayı biraz zorlamanız gerekiyor

Dosya Ekleri

• IMAG0289.jpg
    IMAG0289.jpg
    172,4 KB · Görüntüleme: 110
Arkadaşlar ben de ssd takmayı düşünüyorum aynı model bende de var. Şuan araştırma yapıyorum. Bu arada cx0031nt modeli için whatsapp grubu kurdum. Birbirimiz ile paslaşırız problemlerle ilgili diye. Katılabilirsiniz arkadaşlar. Özellikle sen @Deploysx :)
Whatsapp grup linki : HP CX0031NT

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı