HP Pavilion 15-n038sx Mac Os kuruluma başlarken restart Sorunu

eyvallah ali mert senin başlık sayesinde kurulumu yaptım ama usb mouse klavye calsmıyor simdi dün geceden beri onla ugrasmaya devam
usb mause klavye çalışıyor bende dahili çalışmıyor :) az önceki cevapta bir link vermiştim. clover configrator sende çalışıyormu tam. efi oluştumu . bu arada -x girmeden açabiliyor musun ? banada yazarsan bende kurulum sonrası kaldım bekliyorum açıkcası :))

valla ben -x olmadan cpus=1 ile giriyorum tabi karnel pm falan var normal intel ayarlarıda var -x yazınca birşey degismiyor bende

clover configuratoru install ettikten sonra yukluyoruz diye biliyorum bende mouse klavye görmediği için birşey yukleyemiyorum. dahili calısıyor ama yön tusları falan çalışıyor işlevsel değil. mouse mesela hareket ediyor ama tıklanmıyor ben ona bakıyorum o bana bakıyor

valla ben -x olmadan cpus=1 ile giriyorum tabi karnel pm falan var normal intel ayarlarıda var -x yazınca birşey degismiyor bende

clover configuratoru install ettikten sonra yukluyoruz diye biliyorum bende mouse klavye görmediği için birşey yukleyemiyorum. dahili calısıyor ama yön tusları falan çalışıyor işlevsel değil. mouse mesela hareket ediyor ama tıklanmıyor ben ona bakıyorum o bana bakıyor
bende -x olmadan girmiyor. bir türlü çözemedim o sorunu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı