HP Pavilion Dizüstü Oyuna Girince Wireless Kopma Sorunu

mezaporfatik

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba,

Yaklaşık olarak 3-4 gündür çektiğim ve beni artık sinirden bilgisayarımın klavyesine sertçe vuracak noktaya getirmiş bir sorunum var. Bunca zaman ne zaman sorunum olsa gelir burada ki cevapları inceler, uygular sorunumu çözerdim. Bu sorunumu göremediğim için üye olup ben konusunu açmaya karar verdim. Şimdiden teşekkür ederim.

HP Pavilion marka bilgisayarım var. Normal kullanım sırasında hiçbir sorunu yok çok şükür. Fakat Dota 2'ye girdiğim de 5-10 dakika sonra bilgisayarım wireless'tan kopuyor. Daha sonra sağ alttan wireless butonuna basıp tekrar ağıma bağlanıyorum ve 1-2 dakika sonra yine kopuyor. Bazen bağlandı dediği anda tekrar kopmuş oluyor Hak verirsiniz ki bu şekilde internet kopmaları online oyunları zehir ediyor. Ranked Game giriyorum ve bu şekilde düşmelerim yüzünden 10 maç ceza aldım.

Aslında yukarıda Dota 2'ye girdiğimde internetim gidiyor dedim ama bazen de hiç belli olmuyor internette gezerken de gidebiliyor. Daha doğrusu internetim gitmiyor, laptop ağdan kopuyor. Modemin dibinde yaptığım testlerde hala koptuğunu gördüm. Sorun kesinlikle uzak olmam vb. değil.

Babamda da bir laptop var ve aynı masada yanımda oturup o sorunsuz kullanıyorken, ben bu şekilde sorunlarla karşılaşıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda (yaklaşık 1 sene önce) ilk başlarda sorunsuz kullanıyorken bir süre sonra bu wirelesstan kopma sorununu yaşamıştım. Daha sonra okula gitmiştim (okulda kablolu internet var) ve kablolu internette sorunsuz kullanmıştım. Şimdi tekrar eve geldim, ilk 1 ay yine sorunsuz kullandım ancak son 3-4 gündür yine aynı sorunu yaşamaya başladım.

İnanın kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarımın resmen Dota 2 'ye garezi varmış gibi hissediyorum :D internette aynı sorunu yaşayan çoook fazla insan var ve 3-4 farklı çözüm önerisi var. Hepsini denedim fakat sonuç alamadım. Hatta Recep Baltaş hocamın ani fps düşüklüğü sorunu çözümü konusuna kadar araştırıp denedim fakat sonuç alamadım.

Lütfen yardımcı olun, buraya gelecek cevaplar dışında artık yapabileceğim bir şeyim kalmadı. Okulum 15 gün sonra açılacak ve tüm işimi bilgisayarım ile yapıyorum. (Mimarlık okuyorum.) Servise vermek gibi bir lüksüm yok, çok geç kaldım. Ama dediğim gibi sorun son 3-4 gün var. Burayı her 15-20 dakikada bir kontrol edeceğim, çözüm için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım, okuduğunuz için teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar 19 saattir cevap gelmemiş, hiç mi yok yardımcı olabilecek :(

Konuyu açtıktan sonra 2 gün geçti, hala cevap yok, hala mı ilgilenen yok
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı