HP teknik servis rezaleti

luthermartin

Hectopat
Katılım
1 Kasım 2020
Mesajlar
3.577
Makaleler
20
Çözümler
12
Yer
Şahinbey
Arkadaşlar bundan 5 yıl önce HP EliteBook 8470p bilgisayar aldım. Ama aldıktan 2 yıl sonra bilgisayar Windows başlatılıyor kısmından sonra hep bilgisayar mavi ekran veriyordu. BIOS'a giremiyordum ve bilgisayar kendisini bozmaya başladı. Bundan sonra Gaziantep Lapis içerisinde teknik servise yolladım. Adam bunun ekran kartı ile ilgili olduğunu söyledi ve ardından şöyle bir şey oldu. Ben HP bilgisayarın içini açıp ekran kartının bir pini çıkmıştı. Ben ekran kartı değişimi yapmamazdım. Çünkü ekran kartını çıkarmadım ve iade yapacaktım ama bilgisayarın ekran kartının bir pini kırık olduğu için garanti dışı kalmıştı. Biz bilgisayara ne yapabiliriz deyip general HP teknik servise gönderdim. Bilgisayar alınmadı çünkü: Bilgisayar garanti dışı kalıp. Bu ürünü gönderemessiniz diye mesaj aldım.

Gelelim ertesi gün ne oldu bilin bakalım. Bilgisayarı defalarca çalıştırmama rağmen mavi ekran verdiği için şarj aleti bozuldu. O bilgisayar çalışmayınca 5000 TL civarı olan Lenovo Ideapad 320 17-ıkb aldım ve onu kullanmaya başladım. O bilgisayarı satamadık duruyordu. Neyse ama ertesi gün bir daha şansımızı deneyelim deyip gönderdik. Ama bu da sonuçsuz kalınca gittim bir tane telefoncuya gösterdim alır mısın diye. Adam kabul etmedi. Satamadım ve bilgisayar Allah'a şükredelim satıldı. HP teknik servisi ertesi gün mesaj yolladı. ""bilgisayar garanti dışı kaldığı için almadık. Çünkü ekran kartının bir pini kırık ve bunu bilerek siz yaptığınız için alamıyoruz"" diye mesaj alınca şok olduk.

Ve o bilgisayar içerisinde eski bir işlemcisi olan 3320M işlemcisi vardı. Ekranın bir yerinde ölü piksel vardı. W harfi kırılmıştı. Ve HP neden bunu yaptı? Bu kadar sorumsuz olan HP teknik servisi niye uğrassın bu işle? Bu kadar hatırladığım kadar 2018 Ocak ayında satıldı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığınız şeyler için üzgünüm fakat bence HP teknik servisi şu anda rakip firmalar arasında en iyilerinde ilk 3 te. Asusun teknik servisi daha rezalet. Biraz da şans işi tabii ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı