cds.zip
Hectopat
Daha fazla
Herkes önermişti bu bilgisayarı neden iade etmeliyim.
Merhaba, eski konularımda gördüğünüz cihazı aldım. Fall Guys, Valorant gibi oyunlarda denedim. Omen Gaming Hub'da 100 derece gösteriyor ve gözlemlediğim kadarıyla diğer kullanıcılara göre daha az FPS alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?
Bişey almanıza gerek yok ben altına kalın bir roman koyuyorum ama bence fazla fark etmez bende acer nitro 5 var yazın en yüksek 92 derece gördüm cyberpunkda.Hayır hocam alırsam sorunum çözülür mü?
Hayır hocam alırsam sorunum çözülür mü?
Fanlar Max'ta.
GPU sıcaklığı 77 gözüküyor.
Herkese bakma dostum bilgisayar almadan önce çok araştırma yapman gerekiyor burası excalibura rezalet diyor ama ben oyunlarda 80 dereceleri bile görmüyorum. Yani bence iade etmelisin internetten aldıysan bir sonraki bilgisayarınıda mağazadan al.
Merhaba, eski konularımda gördüğünüz cihazı aldım. Fall Guys, Valorant gibi oyunlarda denedim. Omen Gaming Hub'da 100 derece gösteriyor ve gözlemlediğim kadarıyla diğer kullanıcılara göre daha az FPS alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?
Hayır hocam alırsam sorunum çözülür mü?
Fanlar Max'ta.
GPU sıcaklığı 77 gözüküyor.
Herkese bakma dostum bilgisayar almadan önce çok araştırma yapman gerekiyor burası excalibura rezalet diyor ama ben oyunlarda 80 dereceleri bile görmüyorum. Yani bence iade etmelisin internetten aldıysan bir sonraki bilgisayarınıda mağazadan al.
İnternetten aldım siz ne önerirsiniz?
O sıkıntı iste ne zaman aldın çok oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.