HP Victus 100 dereceye ulaşıyor

cds.zip

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, eski konularımda gördüğünüz cihazı aldım. Fall Guys, Valorant gibi oyunlarda denedim. Omen Gaming Hub'da 100 derece gösteriyor ve gözlemlediğim kadarıyla diğer kullanıcılara göre daha az FPS alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 204
Garantisi var cihazın ve cihaz çoğu kişi tarafından önerildi garantiye yollatsam sorunum düzelir mi?

Hocam forumda Victus modeli fiyat performans olarak görünüyor o yüzden öneriliyor ama alet çok kötü bir soğutmaya sahip başka bir marka almanızı öneririm.

Asla gönderme. HP, Lenovo vs. bu markalara tek bir teknik servis bakıyor. (bdh bilişim teknik servis). Ben Legion cihazımda aynı sorunu yaşadım. Sıcaklıklar yüksek olmamasına rağmen yıllık bakıma yolladım sıkıntı olmasın diye. Cihaz teknik servis dönüşü aynı seninki gibi 100derece sabit çalışıyordu. 100derecelerde güç kesiyor ve sabit o derecelerde çalışıyor. Bu teknik servis büyük ihtimal kötü macun kullanıyor ve işi bilmiyor. Dediğim gibi laptoplarda farklı macunlar kullanılır. 2 kez gönderdim hep aynı 100derecelerde çalıştı cihazım. En sonunda cihazın fabrika çıkış olan macununu yurt dışından sipariş verdim ve kendim uyguladım. Şu an en baba oyunda tam performans 80-85 Max görüyorum. Sana tek tavsiyem cihazı hemen iade et ve para iadesi al. Servise göndermek gibi bir hataya sakın düşme!

Para iadesi aldıktan sonra 17.500 TL fiyata PC'yi tekrar bulabilir miyim?

Para iadesi aldıktan sonra 17.500 TL fiyata PC'yi tekrar bulabilir miyim?
Hocam gerekirse üstüne biraz eklersiniz kafanızın rahat edeceği bir cihaz alırsınız. Eğer ekleyemiyorsanız biraz düşük donanım alırsınız ama kafanız rahat olur. O sıcaklıklarla cihaz zaten güç kesiyor ve tam performans vermiyor. Psikolojik olarak o sıcaklıklarda cihazı kullanmak insanda takıntı haline geliyor. Kafanızın rahat etmesi için bir an önce kurtulun derim ben.

Hocam gerekirse üstüne biraz eklersiniz kafanızın rahat edeceği bir cihaz alırsınız. Eğer ekleyemiyorsanız biraz düşük donanım alırsınız ama kafanız rahat olur. O sıcaklıklarla cihaz zaten güç kesiyor ve tam performans vermiyor. Psikolojik olarak o sıcaklıklarda cihazı kullanmak insanda takıntı haline geliyor. Kafanızın rahat etmesi için bir an önce kurtulun derim ben.

Hocam yarın kurtuluyorum da siz bu konulardan iyi anlıyorsunuz galiba bir laptop önerisi yapar mısınız?17.500 altı olsun.

Hocam yarın kurtuluyorum da siz bu konulardan iyi anlıyorsunuz galiba bir laptop önerisi yapar mısınız?17.500 altı olsun.
Hocam nasıl bir donanım kullanıyorsunuz şu an bilmiyorum. Laptop alırken genellikle markaya değil seriye bakılıyor. Bana göre kaliteli kafa ağrıtmayacak seriler şöyle. Asus rog serisi, Asus Zephyrus serisi, Lenovo Legion serisi, Hp omen serisi.

Ben 1yıl önce 3070 Legionı 25'e aldım. Ama malum fiyatlar patlıyor ülkemizde. Bütçenize uygun araştırmak lazım. Piyasaya hakim arkadaşlar öneri yapacaktır.

Herkese bakma dostum bilgisayar almadan önce çok araştırma yapman gerekiyor burası excalibura rezalet diyor ama ben oyunlarda 80 dereceleri bile görmüyorum. Yani bence iade etmelisin internetten aldıysan bir sonraki bilgisayarınıda mağazadan al.
Hocam ben konudan bağımsız olarak Excalibur G911 bir laptop almak istiyorum tavsiye eder misiniz?

Afterburner sıcaklığı AMD gpusunu gösteriyor CPU'yu nasıl göstericegimi söylerseniz değerleri paylaşırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Screenshot_3.png

Bilgisayar akşamdan beri kapalı açıp bilgisayarı oyuna girdim direkt 100 derecelere çıktı birkaç dk sonra da böyle bir uyarı verdi bugün iade etmeyi planlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı