Hocam tüm serilerde değil hocam o bende 1.5-2 yıldır kullanıyorum hiç öyle bir sorun yoktu.HP Victus 16 S0046NT modelini sipariş ettim, alırken haberim yoktu ama sonradan hall sensor sorununu okuyunca kararsız kaldım. Daha gelmedi kutsunu açmadan iade etmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım?
Ben 1 ay önce aldım iade etmedim bir şey olmaz bence sorun 1.5 yıl sonra falan olursa oluyormuş oldugu zamanda arka taraftaki sensör kablosunu çıkarınca düzeliyormuş.
Hocam tüm serilerde değilmiş o araştırıp ona göre iade etsin. Ben çok memnunum.İade edin, illa bu sorunla karşılacaksınız diye bir şey yok fakat riskli.
S0 ve R0 serisi için geçerli, arkadaş aldığı cihazda da bu sorunu yaşayabilir. Siz o seride yaşamadınız diye arkadaşta yaşamayacak diye bir şey yok ayrıyeten.Hocam tüm serilerde değilmiş o araştırıp ona göre iade etsin. Ben çok memnunum.
S/R 0/1 hepsinde risk var.Hocam tüm serilerde değilmiş o araştırıp ona göre iade etsin. Ben çok memnunum.
1 serilerinde de var aynı sorun.S0 ve R0 serisi için geçerli, arkadaş aldığı cihazda da bu sorunu yaşayabilir. Siz o seride yaşamadınız diye arkadaşta yaşamayacak diye bir şey yok ayrıyeten.
Serisi belirtmedim bilmediğimden mütevellit ayrıca ihtimaller zincirini konuşmuyoruz. S0 ve R0 serisi olmayan bir laptop kullanıyorum ben gayet memnunum. Doğru diyorsunuz o serilerde olan bir sorun ise.S0 ve R0 serisi için geçerli, arkadaş aldığı cihazda da bu sorunu yaşayabilir. Siz o seride yaşamadınız diye arkadaşta yaşamayacak diye bir şey yok ayrıyeten.
Doğrudur hocam pek bir bilgim yok.S/R 0/1 hepsinde risk var.
S1 ve R1 serisinde kesin bir sorun yok, Recep Baltaş'ın yaptığı videodan bahsediyorsanız o cihaz ikinci el.1 serilerinde de var aynı sorun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.