HP Victus 16-S0017NT 7Z587EA alınır mı?

Bütçe
30 bin
Yok hocam RTX 4050'ye 29000tl verilmez şu model daha iyi olacaktır.

Yok hocam RTX 4050'ye 29000tl verilmez şu model daha iyi olacaktır.

hocam sağolun tavsiyeniz için ama peşin fiyatına taksit var diğer sitede o kadar mı kötü 4050 laptoplar?

HB üzerinden 31000TL'ye geliyor bütçenizi zorluyorsa başka bir model bakmayı deneyeyim.

Çok iyi olur hocam ısınma sorunu diğerlerine göre daha iyi diye HP düşünmüştüm.

İmkanın varsa biraz daha çıkıp alabilirsin.

Maalesef hocam bütçemi aşıyor.

Çok iyi olur hocam ısınma sorunu diğerlerine göre daha iyi diye HP düşünmüştüm.

Maalesef hocam bütçemi aşıyor.
Hocam 1200tl fazlanız çıkmıyorsa şu model olabilir 4050 model yerine 4060 G870 sanırım alabilirim @375274 cihazı kullanıyor size premium 4050 mi yoksa giriş seviyesi 4060 mi tercih etmeniz gerektiğini söyler bu modeli kullanıyordu hocam aynı şekilde.
Benim tercihim Victus olurdu ama Excalibur tarafının Türkiye tarafına ne kadar kötüde olsa güzel garantisi ve muhatabınıx var.

Hocam 1200TL fazlanız çıkmıyorsa şu model olabilir 4050 model yerine 4060 G870 sanırım alabilirim @375274 cihazı kullanıyor size premium 4050 mi yoksa giriş seviyesi 4060 mi tercih etmeniz gerektiğini söyler bu modeli kullanıyordu hocam aynı şekilde.
Benim tercihim Victus olurdu ama Excalibur tarafının Türkiye tarafına ne kadar kötüde olsa güzel garantisi ve muhatabınıx var.

Anladım hocam çok teşekkürler ilginiz için.

İmkanın varsa biraz daha çıkıp alabilirsin.

FreeDOS olunca nasıl oluyor sonradan Windows orijinal alsak ne kadara mal olur yani degiyor mu fiyat değişikliğine? Bir de Victus 32 GB 1 TB 14.nesil i7 nasıl sizce uzun ömürlü olur mu hem oyun hem yazılım icin düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam çok teşekkürler ilginiz için.

RTX 4050 laptop alacaksanız bu fiyatlara Victus almayın.

Bu çok daha mantıklıdır, RTX 4050 Mobile yazıp oyunda aldıkları FPS değerlerine bakın 4060 ile kıyaslayabilirsiniz çünü alabiliyorsunuz neden olmasın? YouTube'dan. Seçiminizi ona göre yapın hatta oynayacağınız oyunlar üzerinden yapmakta sizi etkiler eminim. Kalkıp birileri gibi Acer alın diye 4050 aldırmak istemem. FPS'lere göre memnunsanız Acer'i alın geçin. Değilseniz Acer Nitro 16 değil Nitro 32 çıkarsalar da aynı donanım ile G870'in 105W 4060'ı performansını veremez o cihaz ekran kartı sömüren oyunlarda. Isınma farkı olacak olsa bile çekirdek gücü diye bir şey var. NVIDIA fg desteği verdiği için 3060'ın üzerine çok fazla güç eklemeden fg için çekirdek ekleyip 4060'ı çıkardı yani 4000 serisi enerji verimliliği ve yenilik odaklı çıktı, laptoplarda 4080 mobile ekran kartı ile almayacaksanız (çok pahalılar zaten) 4060 ile 4070 Mobile arasında çok fazla fark yok mesela. Hatta masaüstü gibi çalışan ekran kartı da 4060 için diyorlar laptoplarda, çok iyi bir kart laptoplar için 4060 fakat 4000 serisinin 4050 ve 4060 kartları performans olarak bekleneni veremedi. RTX 4050 kartı, laptop kartıdır. Başka cihazlarda yoktur kendisi. RTX 4060 ise masaüstü içinde de var bu yüzden mobile diye ayırıyoruz onları lakin bir yerin altını çizmek isterim. 4060 mobile masaüstünden bile overclock sayesinde fazla fps verebiliyor. Bu paralara 4060 almak daha mantıklı olduğunu anlayabiliyoruz yazdığım yazılar üzerinden. Nitro 16 premium bir cihaz yani malzeme kalitesi, panel, gibi şeylerde önde olacaktır G870'e göre premium kalır. G870 ise 4060 için giriş seviyesi bir oyuncu laptopu. İkisi de oyun laptopu. Karar sizin, para sizin ben ancak sizi fikir veririm burada. Ya da G870 alırsanız elimdeki cihaz ile karşılaştırabiliriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı