HP Victus 16 vs Victus By 16

1 hafta önce Hepsiburada üzerinden ürün aldım kutu açık geldi ürün şarj almıyordu ve ışık sızması vardı 3 yerde. Kutuyu açarken video çekmeseydim eğer iade almayacaklardı.

Dediğim gibi tüketici hakem heyeti varken kusurlu ürünü iade almamaları gibi bir durum olamaz bir daha şans verin bence kargoda vs. zarar görmüş olabilir.

Yeterince bilgisayarsız kaldım :) daha fazla kalmak istemiyorum.

En geç 6 Ocakta kargoda zaten. Pek de beklemiş olmuyorsunuz.

Birkaç gün erken edinmek namına uzun vadede, artan bellek gereksinimleri karşısında Laptop'ın kan ağladığını görmek eminim sizi daha çok üzer.

En geç 6 Ocakta kargoda zaten. Pek de beklemiş olmuyorsunuz.

Birkaç gün erken edinmek namına uzun vadede, artan bellek gereksinimleri karşısında Laptop'ın kan ağladığını görmek eminim sizi daha çok üzer.

Zaten oynayacağım oyunlar PES 21 FIFA 22 age of 3 gibi oyunlar. İlk vadede sorun çıkaracağını zannetmiyorum. İleride RAM takviyesi yapabilirim. Sadece bu bilgisayarların soğutma sistemi nasıl merak ediyorum. Üzer mi beni?

1 hafta önce Hepsiburada üzerinden ürün aldım kutu açık geldi ürün şarj almıyordu ve ışık sızması vardı 3 yerde. Kutuyu açarken video çekmeseydim eğer iade almayacaklardı.
1 ay önce hepsiburada'dan Hp Probook laptop aldım ekranda sorun vardı 10. günde sorgusuz sualsiz iade ettim paramı da kolayca aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı