HP Victus 7Z581EA alınır mı?

Bunu alabiliyosan kesinlikle bu Mevcutta pc olmasa alırdım

Hocam bir arkadaş başka bir konuda HX'ler çok fazla ısınıyor hdan tercihinizi değiştirmeyin demişti. O yüzden HPninde AMD ile işbirliğini göz önünde bulundurarak Ryzen daha mantıklı olur.

https://www.cimri.com/oyun-bilgisay...-144-hz-oyun-bilgisayari-fiyatlari,2268302291 buradan bakıyorum.

Hocam ek monitör alacağım için ekrandan çok bana performans önemli o konuda diyeceğiniz var mı?

Monitör varken ekran dert olmaz zaten. Cihaz TV'de detaylı incelemesi var oraya bakmanı öneririm. Serin ve iyi çalışıyordu oradaki incelemde.

Hocam bir arkadaş başka bir konuda HX ler çok fazla ısınıyor H dan tercihinizi değiştirmeyin demişti. O yüzden HP ninde AMD ile işbirliğini göz önünde bulundurarak Ryzen daha mantıklı olur

https://www.cimri.com/oyun-bilgisay...-144-hz-oyun-bilgisayari-fiyatlari,2268302291 buradan bakıyorum

Hocam ek monitör alacağım için ekrandan çok bana performans önemli o konuda diyeceğiniz var mı?
Bende i5 12450hx var, tam tersi baya da serin çalışıyor. 13 ve 14.nesilleri bilmiyorum, cihaz Tv'de 14.nesil HP victus 16ninda incelemesi var.

Monitör varken ekran dert olmaz zaten. Cihaz TV'de detaylı incelemesi var oraya bakmanı öneririm. Serin ve iyi çalışıyordu oradaki incelemde.

Bende i5 12450HX var, tam tersi bayağı da serin çalışıyor. 13 ve 14.nesilleri bilmiyorum, cihaz TV'de 14.nesil HP Victus 16ninda incelemesi var.

Başka model öneriniz var mıdır peki.

Bende i5 12450HX var, tam tersi bayağı da serin çalışıyor. 13 ve 14.nesilleri bilmiyorum, cihaz TV'de 14.nesil HP Victus 16ninda incelemesi var.

Başka model öneriniz var mıdır peki.

Cihaz TVdeki model şu an 69k ve benim attığım sistemden daha kötü R7 8840h var

bence bi türlü 55k olanı almaya çalış çünkü gerçekten çok ucuz piyasaya göre

Şu an bütçe nedeniyle alamam dersende biraz daha bütçe ekleyip attıgımı al aşırı iyi çünkü

Bana kalırsa Ryzen 8 olanı bulabilirsen ona bak ben Lenovo LOQ kullanıyorum, battery drain harici memnunum. Şu an piyasayi pek takip etmiyorum daha iyi seçenekleri bulan olacaktır.
Ryzen 7 demek istedin galiba
50knın üstüne çıkamam. Ama çok kararsızım çok model var kafam çok karıştı.
modellerin hepsini atarmısın en mantıklıyı seçelim beraber

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı