HP Victus 7Z581EA alınır mı?

Zam geldi laptoplara an itibarı ile ve piyasadaki en ucuz 4070'li laptop karşınızda

14700X ve 4070'li en ucuz bu

2. yi almanı öneririm

Üstelik depolaması 1TB ve 32 RAM var

PTT awm de sıkıntı çıkar mı? Bir de monitör önerisi verirsen sevinirim.

Satıcı pek güvenilir gelmedi, cihazlar da büyük ihtimalle teşhir ürünüdür de yine de satıcı pek güvenilir gibi durmuyor ürünlerinde de hiç yorum yok sanırım.

Satıcı pek güvenilir gelmedi, cihazlar da büyük ihtimalle teşhir ürünüdür de yine de satıcı pek güvenilir gibi durmuyor ürünlerinde de hiç yorum yok sanırım.

Açıklamaya baksana Sadece kutu hasarlı çalışanda sorun yok bizim için önemli olan laptop

Kutu hasarlı ürün sıfır diyor açıklamasında.

Açıklamaya baksana sadece kutu hasarlı çalışanda sorun yok bizim için önemli olan laptop.

@SivasLeee58 @whiskertwo internette satıcı hakkında adamakıllı bilgi yok, ürün yorumları yok, baktım sadece PttAVM'den satış yapıyor. Bu koşullarda 50 yerine 30'a satsa yine almam tabii sizin kararınız. En nihayetinde ben kazıklanmaman için yazmıştım bunu. Ama 50 bin böyle bir riske girmek için sana ucuzsa 5 bin daha koyup Amazon'dan almanı öneririm.

Bu firmayı ilk defa görmedim önceden de böyle linkini gördüm tüm ürünlerinin mi kutusu hasar almış bunların haha illa ki bir sorun vardır.

@SivasLeee58 Adam Bursadaymış yanına gidip ürüne bakacağım bakalım @neor abimiz haklımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…