HP Victus ölü piksel

• Konuyu başlatan ddTk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 999

ddTk

Decapat
Daha fazla  
HP Victus bilgisayar aldım ve ekranında 2 adet ölü piksel var. Şikayet vardan şikayet oluşturdum ve HP ile iletişime geçerek ölü piksel fotoğraflarını gönderdim.

5 adetten az ölü piksel olduğu için bir işlem yapamayacaklarını söylediler. Arkadaşlar böyle bir şey olabilir mi? Tüketici mahmekesine gitsem sonuç ne çıkar bilgisi olan var mı?

38 bin lira para verip aldığım güya "garantili" laptopun kusuru için hiçbir işlem nasıl yapılmaz ya? O zaman 2. el garantisiz bir laptop alıp geçseydim. Bu marka arkamda durmayacaksa ne işe yaradı?

Dosya Ekleri

• hp-victus-olu-piksel 1 ve 2.jpg
    hp-victus-olu-piksel 1 ve 2.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 136
  • ölü piksel 1.jpeg
    ölü piksel 1.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 77
  • ölü piksel 2 (1).jpeg
    ölü piksel 2 (1).jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 78
HP Victus bilgisayar aldım ve ekranında 2 adet ölü piksel var. Şikayet vardan şikayet oluşturdum ve HP ile iletişime geçerek ölü piksel fotoğraflarını gönderdim.

5 adetten az ölü piksel olduğu için bir işlem yapamayacaklarını söylediler. Arkadaşlar böyle bir şey olabilir mi? Tüketici mahmekesine gitsem sonuç ne çıkar bilgisi olan var mı?

38 bin lira para verip aldığım güya "garantili" laptopun kusuru için hiçbir işlem nasıl yapılmaz ya? O zaman 2. el garantisiz bir laptop alıp geçseydim. Bu marka arkamda durmayacaksa ne işe yaradı?
tüketici hakem heyetien git sorunun halledilir. Ayıplı ürün göndermişler sonuçta.

Ölü piksel belli bir sayının altında garantiye girmiyor firmanın vicdanına kalıyor.

Işık sızması da var sanırsam.
Sızma yok hocam kamera gece çok dağıtmış renkleri

Ölü piksel belli bir sayının altında garantiye girmiyor firmanın vicdanına kalıyor.
Yani bu firmaların kendini korumak için uydurduğu bir şey mi ? Kaç kişide 5 ölü piksel çıkar zaten ya. Bir olur iki olur ölü piksel

tüketici hakem heyetien git sorunun halledilir. Ayıplı ürün göndermişler sonuçta.
Kesinlikle ayıplı ürün bu nasıl başvuracağım kısmında bilgi nasıl edinirim

Sızma yok hocam kamera gece çok dağıtmış renkleri.

Yani bu firmaların kendini korumak için uydurduğu bir şey mi? Kaç kişide 5 ölü piksel çıkar zaten ya. Bir olur iki olur ölü piksel.

Normalde 3 ölü pikselde alıyorlar ama siz yine de firmayı şikayet edin şansınızı deneyin.

Elbette başvuracağım. Lakin şu ülkede bir kurum da işini düzgün yapıp bizi ekstra uğraştırmasın yahu

Yapacak bir şey yok. Geçenlerde ASUS TUF A15 sipariş ettim ancak dayanılmayacak bir ışık sızması vardı. Değişim talebi yolladım bekliyorum bakalım uğraştıracaklar mı beni.

Yapacak bir şey yok. Geçenlerde ASUS TUF A15 sipariş ettim ancak dayanılmayacak bir ışık sızması vardı. Değişim talebi yolladım bekliyorum bakalım uğraştıracaklar mı beni.
Asus teknik servisinden memnun kalmayan görmedim henüz. İyi ilgileniyorlar diye biliyorum. İnş senin için de öyle olur hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı