HP Victus RTX 3060 sistem CS:GO'da 300 FPS veriyor

Vancheirr

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x16
SSD veya HDD modeli
512gb
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700H 2.30 GHz
Bilgisayarı cumartesi aldım ama sıcaklık değerleri böyle ve bu yeniden başlatılmış hali. (2x16) ama sıcaklık değerli yüsek, yeniden başlatmadan önce 95'in altına oyun içinde girmiyordu. Bilgisayar HP Victus i7 12. nesil RTX3060 ve FPS 300 civarı yüksek ayarlarda, normal mi? Ve adaptör takılıyken 4 şarjım gitti. İade etmeli miyim yoksa normal mi?
CPU'nun bir tanesi çok sıcak ama kullanımı düşük diğeri tam tersi nedeni nedir?

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı cumartesi aldım ama sıcaklık değerleri böyle ve bu yeniden başlatılmış hali. (2x16) ama sıcaklık değerli yüsek, yeniden başlatmadan önce 95'in altına oyun içinde girmiyordu. Bilgisayar HP Victus i7 12. nesil RTX3060 ve FPS 300 civarı yüksek ayarlarda, normal mi? Ve adaptör takılıyken 4 şarjım gitti. İade etmeli miyim yoksa normal mi?
CPU'nun bir tanesi çok sıcak ama kullanımı düşük diğeri tam tersi nedeni nedir?

Eki Görüntüle 1693829
Fps değerleri normal gibi duruyor. CPU %1 normal değil sanki.

250 civarına gördüğüm filan oldu ve şarjdada eksikliğini gördüm sıcaklıkda CS gibi bir oyunda 100 yaklaştı 90 98 arasında değişti genelde 95'in altına zor indi.

Sıcaklık normalden fazla HP Victus modelinde düzeltti diyorlardı düzeltememiş demek onun dışında HP Victus'un yorumlarında genelde şarjdayken düşmesinden bahsediyorlar o ayarlardan düzeltiliyordu sanırım ama bilmiyorum.

Merhaba altına soğutucu koydunuzmu. Çünkü altı ne kadar geniş hava akışı olursa laptop daha rahat nefes alır ve soğutur. FPS rekabetçi oyunlar için YouTube'dan performans ve FPS artırma video açıp NVIDIA ayarlarını mutlaka yapın laptopta MUX olmadığı için her oyun için harici ekran kartı seçili olsun. Aynı laptop bende mevcut 500-600 FPS alıyorum ve sıcaklıklar 65-70 arası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu ayarlarıda yapın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı