HP Victus vs Monster

• Konuyu başlatan Cemo35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 14.064
Hocam gerçekten bayağı modeli var şu an, HB de 3060 model indirime giriyor orayı takip edebilirsin şu an 23K sanırım. Windows 11 kullanıyorum.

Online olarak almayı düşünmüyorum hocam nedense teknolojik ürünler Online alınca hep bir sorunla karşılaşıyorum.

Bu da fena değil hocam yanına 8 GB RAM takarsınız.

Oda iyi.

Acer bir arkadaşım almamı önermemişti.

Bütçe esneyebiliyorsa önerdiğim model:

RAM'leri 2x8 yapmak şartı ile daha uygun bütçeli fakat daha zayıf bir işlemciye sahip model:

Benim tavsiyem 3050 ve 3050 Ti olan laptoplara hiç bakmaman, performansları gerçekten pek tatmin edici değil, attığım 2 model de seni memnun edecek sorunsuz modeller, güncel konularda da önerildiklerini görebilirsin.

Evet 3060 olanı öneriyor herkes peki işletim sistemi çok önemli mi ekran kartına göre?

Victus öneririm.

Galiba Victus alacağım.

Online olarak almayı düşünmüyorum hocam nedense teknolojik ürünler Online alınca hep bir sorunla karşılaşıyorum.

Acer bir arkadaşım almamı önermemişti.

Evet 3060 olanı öneriyor herkes peki işletim sistemi çok önemli mi ekran kartına göre?

Galiba Victus alacağım.

İşletim sistemini kendin kurabilirsin ekstrafan Windows bulunan cihaz alıp fazladan para vermene gerek yok.

Daha fazla sormadan fiyat yükselmeden git victus al.

Ben acer nitro aldım aşırı pişmanım ekran 144hz 25 ms asyalılar kazıkladı bizi.

Mağazalar biraz daha pahalı.
Evet maalesef pahalı ben güvenemiyorum online olarak almaya

Daha fazla sormadan fiyat yükselmeden git victus al.

Ben acer nitro aldım aşırı pişmanım ekran 144hz 25 ms asyalılar kazıkladı bizi.
Victus’a karar kıldım evet ama hangi modelini almalıyım onda kararsızım şu an.

Fiyatı çok iyi Ramler DDR5, 3060 var ve 12500H gibi güçlü bir işlemcisi var bence değerlendirilebilir.
Güvenilir mi acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı