HS35 almayın, aldırmayın!

Jex Blake

Hectopat
Merhaba, 3 ay önce almış olduğum Corsair HS35 kulaklığımda yaşamış olduğum sorunlarımı anlatacağım.

Aldıktan 1 ay sonra mikrofonu bozuldu, ses çok kısık geliyordu. Fakat harici mikrofonum olduğu için onu kullandım.

Aldıktan 2,5 ay sonra her zaman yaptığım gibi kulaklığı kafama takabilecek şekilde gererken çıt diye bir ses geldi kesinlikle çok germedim. Ve küçük bir yeri çatladı.

Kulaklık (siyah)450 TL (indirimden 300 TL'ye aldım). Bu bütçede alabileceğim en kötü kulaklığı aldığımı düşünüyorum. Bu kadar kalitesiz kulaklık göremdim. Kafa kısmı çok kalitesiz bir plastik. Bunu da geçtim o çatlak küçüktü bantlayıp devam ettim
Fakat 3 gün önce sağ kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Çatlak yer büyümemiş yani yukarıdan geçen kablo zarar görmedi. Buna rağmen sağ taraftan ses gelmiyor.

Corsair marka iyidir deyip bunu aldım fakat Rampage kulaklık alan arkadaşım hala kullanmasına rağmen HS35 3 ay bile dayanmadı.

Ayrıca kuzenim de bu kulaklığı benden görüp iyidir diye aldı. O yeni aldı daha sorun yaşamadı inşallah yaşamaz. Fakat yaşanmayacak gibi değil. Yeni sistemime tüm ekipmanları aldım fakat bu saçmalık yüzüne yeni bir kulaklık daha alacağım. Lütfen bu kulaklığı kimse almasın, aldırmasın!

Hocam 2 yıl garantisi yok mu, o verdiğiniz 300 liranın 150'si zaten garanti ve markaya gidiyor. Hemen durumu yetkili servise bildirin. Niye sineye çekiyorsunuz sabır taşı değilsiniz ya.

Hocam ne yapmam gerekiyor nasıl ulaşabilir yetkili servise? Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.

Kutunun içinden garanti belgesi çıkmış olması lazım, önce onu bulun. Onun üzerinde numara yazar. O numarayı arayın ve aynen bize söylediklerinizi söyleyin. Size adres ve kargo veya direk kargo numarası verip şu kargoya verin diyecekler. Her şey ücretsiz. Bir süre sonra da sorun bizden kaynaklıymış kusura bakmayın tamir edemiyoruz yenisini göndereceğiz vb. bir sonuç cümlesi kuracaklar ve geri ücretsiz kargolayacaklar. Ekstra bir durum olursa yine bilgilendirirler. Garanti belgesini atmamış olmanız yeterli.

Kutunun içinden garanti belgesi çıkmış olması lazım, önce onu bulun. Onun üzerinde numara yazar. O numarayı arayın ve aynen bize söylediklerinizi söyleyin. Size adres ve kargo veya direk kargo numarası verip şu kargoya verin diyecekler. Her şey ücretsiz. Bir süre sonra da sorun bizden kaynaklıymış kusura bakmayın tamir edemiyoruz yenisini göndereceğiz vb. bir sonuç cümlesi kuracaklar ve geri ücretsiz kargolayacaklar. Ekstra bir durum olursa yine bilgilendirirler. Garanti belgesini atmamış olmanız yeterli.

Fatura garanti belgesi yerine geçer mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı