Arkadaşlar konu günceldir . Şuana kadar Cloud 2 nin performansına göre fiyatının yüksek olduğu söylendi ve Arctis 5 in fiyat performans olarak bu fiyat aralığında en iyisi olduğu söyleniyor ancak hala HS60 ( yada sadece ses kartsız modeli HS50 ) ile ilgili bir yorum yok . Her gün düzenli olarak konu ile ilgili toparlama yapıcam eğer sizde bu 3 üründen herhangi birini kullandıysanız kulaklık ile ilgili deneyiminizi aktarın .
Bu arada 3 kulaklık içinde Versusun vermiş olduğu puanlar ve karşılaştırması
bkz:
≫ Corsair HS60 vs Kingston HyperX Cloud II vs SteelSeries Arctis 5 | PC ve oyun kulaklık Karşılaştırma
Linkteki karşılaşmada dikkatimi çeken HS60 ın puanının Arctis 5 e göre yüksek olması şöyle ki Arctis 5in HS60 a göre artıları :
Ses yalıtımının daha iyi olması
Daha yükses ses verebilmesi ( kulaklarımda problem yok normal ses seviyesi yetiyor
)
1.2m daha uzun kablo
Ve kablosuz kullanılabilmesi denmiş ben Arctis 5 i wireless olarak kullanılabildiğini bilmiyordum acaba bazı modellerinde mi var ?
HS60 ın Arctis 5 e göre karşılaştırması ise şu şekilde :
Çıkarılabilir mikrofon a sahip ( bu bence güzel bir özellik çünkü kulaklık günlük hayatta dışarı çıkıldığında vs müzik dinlenmek içinde kullanılablir )
Onun dışında 2 aletinde dizaynı güzel ve ses kalitesi ve genel özellikleri neredeyse aynı . benim en dikkat ettiğim özellik HS60 ın mikrofonu Arctis 5 e göre daha güzel ses veriyor bu hem youtubeta ki testlerde öyle hemde bu tarz incelemelerde de öyle gözüküyor
HS60 kullanıcısı varsa yorum yapmaya davet ediyorum