Emir Kayabaşı
Decapat
O mesajdan birkaç mesaj önce bir teknoloji mağazasına gidip deneyeceğimi söylemiştim mesajın ardından bir arkadaşımda hs60 olduğunu ve arkadaşlarıyla gittiği internet kafede arctis 5 kullanıldığını arada yok denecek kadar az ses kalitesi farkı olduğunu sadece arctisin in daha yüksek ses verdiğini ve dış sesleri daha iyi yalıttığını söyledi . bende mediamarkt a gidip arctis 5 i denedim o yorumu da bunun üzerine yaptım . ki yazıda arctis 5 in sesi daha iyi tuttuğuyla ve diğer özelliklerin neredeyse aynı olduğu da yazıyor . her 2 kulaklığıda güncel kullanan birisinin yorumları yani . kısaca ses özellikleri aynı arctis daha konforlu hs60 ın ise mikrofon kalitesi daha iyi . şuanda google alışveriş kısmından 2 kulaklığında fiyatına bakabilirsin cloud 2 700 tl arctis 600 tl civarınd dolaşıyor arctisi 500 küsüre bulmak yormaz ama cloud 2 yi o fiyata bulmak için bayağı sabırlı olmak gerekiyor . bu arada mediamarkta cloud 2 yide denedim 100 tl lik fark yaratıcak bir ses farkı kesinlikle yok . cloud alpha şuan sadece gittigidiyor da 650 tl bu fiyata gayet uygun alınabilir ama o satıcı dışında 700 tl civarı yine . fiyat performans olarak Arctis 5 başlıktaki 3 kulaklık arasında en iyisi .Yalnız ses kalitelerini karşılaştırmayı unutmuşsunuz. Sadece konfora bakılarak kulaklık alınmamalı, ses kaliteleri hakkında tek yorum yapmadan bunun kazananı Arctis 5 demeniz komik olmuş.
Normalde Cloud Alpha ile Arctis 5 aynı fiyatlarda satılıyor sadece Arctis 5 şu an indirimde o kadar. Arctis 5, Cloud Alpha/Cloud 2 ikilisinden daha ucuz bir kulaklık değil.