HTML ile mi devam etmeliyim Python ile mi?

Python'la web siteside yapılabiliyor diye biliyorum yerinde olsam Python seçerdim ama imkanın varsa Java öneririm Java biliyorsan çok kolay iş bulabilirsin

Sırf HTML olmaz, zaten HTML bir programlama dili değil. HTML yanına tasarım için CSS öğrenmenizi öneririm. CSS'i kavradıktan sonra fonksiyonlar için JavaScript geçebilirsiniz.
Hocam zaten şunu soruyorum ben HTML ile devam edersem sonrasında CSS ve JavaScript geçeceğim. Fakat HTML ile devam etme Python ile devam et derlerse HTML'yi yarım bırakıp Python geçeceğim. Sonrasında diğer dillere bakacağım.

Python'la web siteside yapılabiliyor diye biliyorum yerinde olsam Python seçerdim ama imkanın varsa Java öneririm Java biliyorsan çok kolay iş bulabilirsin
Hocam daha yeni yeni giriyorum o yüzden kolay dilleri öğrenip sonrasında zor olanlara geçeceğim. Şu an amacım iş bulmak değil alt yapımı sağlam tutup istediğim bölümü kazanırsam önde başlamak.

Hocam zaten şunu soruyorum ben HTML ile devam edersem sonrasında CSS ve JavaScript geçeceğim. Fakat HTML ile devam etme Python ile devam et derlerse HTML'yi yarım bırakıp Python geçeceğim. Sonrasında diğer dillere bakacağım.

Hocam daha yeni yeni giriyorum o yüzden kolay dilleri öğrenip sonrasında zor olanlara geçeceğim. Şu an amacım iş bulmak değil alt yapımı sağlam tutup istediğim bölümü kazanırsam önde başlamak.

Altyapı iyi olsun diyorsan C ile başla, C'yi öğrenirsen diğer diller kolay gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kolayla başlamak istiyorsan o zaman Python. Python en kolay dillerdendir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Python ile website yapılmaz, sadece Backend'ini yazarsın Django veya Flask gibi bir kütüphaneyle.

Sadece kendinizin anladığı bir şeye "anlayan anlıyor" diyemezsiniz.
Zaten dediklerinizin bir çoğu da yanlış.
Sadece benim anladığımı nereden biliyorsun vahiy mi iniyor? Dediklerimin bir kısmı yanlış olabilir tabiki kabul ediyorum onu. Ben bu kadar işin içinde değilim arkadaşa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum. Sen de yardımcı olmaya çalışanlara biraz hoşgörülü davranarak yardımcı olursan daha iyi olur.

Sadece benim anladığımı nereden biliyorsun vahiy mi iniyor? Dediklerimin bir kısmı yanlış olabilir tabiki kabul ediyorum onu. Ben bu kadar işin içinde değilim arkadaşa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum. Sen de yardımcı olmaya çalışanlara biraz hoşgörülü davranarak yardımcı olursan daha iyi olur.
Yaptığınız yanlış hocam, yanlış yardım etmek yardım etmemekten daha kötü. Karşınızda soru soran biri varken yanlış vereceğiniz bir cevap zaman kaybına neden olabilir. Bilmiyorsanız konuyu okuyup geçersiniz bir şey yazmak zorunda değilsiniz. Bu tür durumlarda hoşgörü gösterilmez, ciddi bir mesele bu.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı