HTML'de gelişmek için öneriler

Abiler selamünaleyküm.
Udemy'den 100+ saatlik web gelistirme egitimim vardi benim. Birçok defa bastan baslayip yarida biraktim. Simdi HTML bolumunu bitirdim ama bu ogrendiklerimi pekistirmek icin ne tarz uygulamalar yapabilirim? Onerileriniz nelerdir?

Kendi kendine bir şeyler yapabiliyor musun?
Cevabın evet ise İngilizceni geliştir ardından bu siteden devam et.
Bir de kursu ne kadar sürede bitirdin? Kaç saatti HTML kısmı?

Kendi kendine bir şeyler yapabiliyor musun?
Cevabın evet ise ingilizceni geliştir ardından bu siteden devam et.
Bir de kursu ne kadar sürede bitirdin? Kaç saatti HTML kısmı?

İngilizce var diyebilirim. Biraz eksik anlattim sadece HTML bölümü bitti CSS'e gectim. Oda 4.30 saat.

HTML ve CSS de gelişmenin en iyi yolu bolca pratik yapmakdır. Gördüğün herhangi bir siteyi klonlamaya çalış. Mesela Technopat :)
Eğer ileri seviye geliyorsa, Google'a landing page yaz, görsellerden seç birini ve kendin yapmaya çalış.

CSS'e daha gecemedim😶technopat neden olmasin. Bakarsin gelistirir ve yonetimle konusur degistiririz :D

Sadece HTML mi biliyorsun?

Evet hocam.

İngilizce var diyebilirim. Biraz eksik anlattim sadece HTML bölümü bitti CSS'e gectim. Oda 4.30 saat.

CSS'e daha gecemedim😶technopat neden olmasin. Bakarsin gelistirir ve yonetimle konusur degistiririz :D

Evet hocam.

Daha yolun başındasın HTML ile sadece basit ve görünüş açısından çok tatmin etmez.
CSS ve JavaScript öğrenmeye başla.

Onceki deneyimlerimi hatirliyorum CSS'i bir turlu kavrayamiyordum karisik geliyordu bana. CS'si sadece temel olarak bilsem boostrap kutuphanesinden faydalansam direk zarari olur mu?

Yeri gelince onu da kullanırsın önce bir temelini yap sonra bakarsın onlara.
(Gelişmek istiyorsan.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı