Huawei band 6 alınır mı?

Aleeyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 700 liraya Huawei band 6 almayi dusunuyorum. Xiaomi band 6'ya baktim fakat ekran cok ince. Maksat saate bakmak ve kolda hoş durması. Bu fiyata normal güzel saatler varsa önerilerinizi albilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 700 liraya Huawei band 6 almayi dusunuyorum. Xiaomi band 6'ya baktim fakat ekran cok ince. Maksat saate bakmak ve kolda hoş durması. Bu fiyata normal güzel saatler varsa önerilerinizi albilir miyim?

Ben kullanıyorum aşırı memnunum istersen bütçeni zorlamadan Honor band 6 da alabilirsin

Mi watch 2 lite var ama normalde fiyatı 900-1000 tl ancak amazonda 820 küsür bireyler oluyor.
(Ben gene Normal mağazadan sipariş etmeni öneririm. Gümrük falan olursa uğraşmasın hem daha kısa sürede gelir)

Mi Watch 2 Lite var ama normalde fiyatı 900-1000 TL ancak Amazon'da 820 küsur bireyler oluyor.
(Ben gene normal mağazadan sipariş etmeni öneririm. Gümrük falan olursa uğraşmasın hem daha kısa sürede gelir)

En ucuz 900e var ya maximum 700 verebilirim.

Huawei'den iyi midir?

Bu marka F/P açısından iyidir ancak band 6 bu aralarda en iyisi gibi. Insanlar memnun genel olarak. Mi band 6 da 30 tane spor modu varken Huawei de 96 tane mod bulunuyor.
Hocam bir de Huawei de bildirim gelince sadece titresim veriyormus ekran uyanmiyor. Xiaomi band ta öyle degilmis.

Burdan farklara bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu marka F/P açısından iyidir ancak band 6 bu aralarda en iyisi gibi. Insanlar memnun genel olarak. Mi band 6 da 30 tane spor modu varken Huawei de 96 tane mod bulunuyor.
Hocam bir de Huawei de bildirim gelince sadece titresim veriyormus ekran uyanmiyor. Xiaomi band ta öyle degilmis.

Burdan farklara bakabilirsiniz.

Xiaominin tasarimi hosuma gitmedi ya. Bileklik gibi. Bana saat tarzi lazim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı