Rehber Huawei laptop neden alınmamalı?

saglammelih06

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2014
Mesajlar
41
Alıp da okuyan varsa hayırlı olsun iyi günlerde kullansın, bol bol dua etsin :)
Öncelikle, "Bu kadar bilgi nereden geliyor?" sorusuna cevap: 4 senedir D15 kullanan aile ferdi ve akıllanmayıp (reklamları öylesine güçlü) yine Huawei mi alsam derken ölümden döndüğümü fark ettiren araştırmalar :)
Huawei almayı düşünenler varsa ve aşağıdaki diyaloglar yabancı gelmiyorsa bir fikir de benden olsun😉:
"Macbook sevmiyorum/alamıyorum/kullanamıyorum/kullandığım programları desteklemiyor ama görüntüsü, ekranı, inceliği, şarj aleti vs. çok hoş, minnoş" diyip:
"Bu Huawei'lerin de tipi Macbook'a çok benziyor! Metal kasa, hafif, ince, kompakt type-c şarj aleti; aaa bir de i7, i9 işlemci konmuş, e RAM de 32gb! Hem de bu fiyata!?" derseniz, bir de üstüne Huawei'nin agresif reklam kampanyasına (propagandasına) maruz kalıp Türk Youtube'unda inceleme izlemeye dalarsanız beyniniz amaçladıkları üzere bir güzel yıkanmış olur, Apple'ı taşlamaya gidiyoruz gel deseler gidersiniz😁
Özetle:
1) Cihazlar göründüğünden çok dandik, verdiğiniz paranın belki yarısı reklam!.

1.a. Bunu web sitelerindeki neredeyse sabit fiyattan da anlayabilirsiniz. Fiyatlar belki de 7 aydır aynı! 7 ayda diğer markaların enflasyonlarıyla kıyaslarsanız bu cihazların cidden para etmediğini, tek amacın göz boyamak ve satış yapmak olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Ülkemize değer veriyor, yerel fiyatlandırma vs. bunları geçiniz.

1.b.
Aynı şekilde web sitelerinde cihazı satmak için kırk takla attıklarını; kulaklıklar, mouse'lar, ek garantiler, 1000TL kupon gibi, ne aldığınızı unutturacak cinsten kampanyalar ile müşterinin algılarıyla hiç olmadığı kadar oynamaktalar.
1.c. Kasa kalitesi kıyas yapılan Macbook ile alakasız, renkleri hariç hiçbir şeyleri benzemiyor. Plastiğimsi bir alüminyum (Şüpheli).
1.d.
Port girişleri 1$'lık dönüştürücüler kadar kalitesiz! Tahta gibi bir hissiyatı var.
1.e. Trackpad kalitesiz, kenarlar hassaslığını kaybediyor.
1.f. Ekran sorunu ve şarj temassızlığı sık yaşanan diğer hadiselerden.


 

Yeni konular

Geri
Yukarı