Huawei Mate 20 Lite vs Xiaomi Redmi Note 7

Emrergnc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık bir ay sonra kendime telefon almayı düşünüyorum ama yakın teknolojiyi yakalayamadığım için çıkan birçok cihaz hakkında bilgim yok. Ama incelediğim bir iki telefon var bunlar;
Huawei Mate 20 Lite
Xiaomi Redmi Note 7

Sizce bu iki cihazdan hangisi fiyat performans için iyi gider? Ya da bu fiyat aralığında daha iyi hangi cihazı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 1 ay öncesine kadar ikisi arasında kalıyordum bir türlü karar veremedim hangisini alacağımı o ara google-huawei arasında biraz sorun çıkınca indirime girdi direk Mate 20 Lite aldım. Telefondan çok fazla memnunum özellikle şarj konusunda. Abartmadan söylüyorum oyun oynasam da oynamasam da 2 günü rahat çıkarıyor. Hiç kasma donma yok kamerası gayet iyi. Tek sorunu biraz fazla ısınıyor gibi hissettim ama onun içinde net konuşamam çünkü daha önce telefonlarda oyun oynamadım.

Bende 1 ay öncesine kadar ikisi arasında kalıyordum bir türlü karar veremedim hangisini alacağımı o ara google-huawei arasında biraz sorun çıkınca indirime girdi direk Mate 20 Lite aldım. Telefondan çok fazla memnunum özellikle şarj konusunda. Abartmadan söylüyorum oyun oynasam da oynamasam da 2 günü rahat çıkarıyor. Hiç kasma donma yok kamerası gayet iyi. Tek sorunu biraz fazla ısınıyor gibi hissettim ama onun içinde net konuşamam çünkü daha önce telefonlarda oyun oynamadım.
Teşekkür ederim ilgin için
Kesinlikle Xiaomi Redmi Note 7 öneririm.

Mate 20 Lite kullandığı işlemci Snapdragon 660 göre düşük kalıyor.

kamera olarak Xiaomi Redmi Note 7 daha doğal fotoğraflar çekiyor.

Huawei ne olacağı ne olacağı belli değil o yüzden Redmi Note 7 almak daha garanti olur.
Valla hocam baya araştırdım 1800-2000 lira fiyatıyla fiyat performans, tasarım, kamera açısından en iyi bu telefonu gördüm onun için bunu alacağım.Şimdi CC9 diye çıkarmış xiaomi fakat 200 lira 300 lira daha fazla vereyim diye üç bin liralara kadar çıkacak ondan dolayı en iyisi bunu alıp devam etmem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı