İnceleme Huawei Matebook 16 R7 5800H

Merhaba, bataryası kaç saat gidiyor?

Aslında bütün detayları incelemelerde yazdım ama sanırım okuma zahmetine girmek istemeyip direkt sordunuz. Bu şekilde öğrenmeyi zorlaştırırsınız hocam bilginiz olsun.

Yine de cevap vereyim ben. Bataryası ortalama 10 saat gidiyor. Tabiki bu yaptığın işe göre değişir. Ben mesela arada ori gibi hafif oyunlar da oynuyorum ama çok fazla yüksek kaliteli film izliyorum genelde. Bundan dolayı 8-10 saat gidiyor ortalama.

Stres testi yapılması gereken bir bilgisayar değil bu. Sen bu bilgisayarda ne yapacaksın dostum o önemli. Ben günlük kullanımda film dizi izlerken youtube'da takılırken bir ısınma görmedim. Bildiğin macbooklar gibi. İzlediğim filmler 2K Bluray ısıtan türden ama ısınmıyor. Eğer render yapmayacaksan ısı konusuna kafayı takma.

Tam yükte kullanacağımı düşünmüyorum ama sıcaklık değerleri benim için önemli. En azından tam yükte 10-15 dakikada 80 derece üstünü görmüyorsa yeterli olur. Size zahmet yapabilirseniz çok makbule geçer.

Aida64 ile yaptım. 60 ile başladı 65-70-75-80 gördüm 45.dkda kapattım ama 45. dkda bile 80 i geçtiğini 81'i falan nadiren gördüm.

AIDA64 ile yaptım. 60 ile başladı 65-70-75-80 gördüm 45.dakikada kapattım ama 45. dakikada bile 80'i geçtiğini 81'i falan nadiren gördüm.

Bayağı iyi çıkmış sonuçlar. Birçok laptopa göre güzel performans veriyor. Teşekkürler test için.

Merhaba hocam ben de yaklaşık 1 hafta önce aldım daha 3. döngüde olmasına rağmen şarj kapasitesi 82 den 77'ye düşmüş gözüküyor. Sizden rica etsem cmd'ye powercfg /batteryreport yazıp çıkan raporu kontrol edebilir misini? Sizde de acaba böyle durum mevcut mu?

Buyur dostum bu şekilde. Kaç oluyor şimdi benimki

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-07-18 at 19.22.57.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 108
Buyur dostum bu şekilde. Kaç oluyor şimdi benimki
Sizinkisi fizik kanunlarını büküyor hocam . Çokta dikkate almamak lazımmış demek ki.

Birde hocam size zahmet geçmiş verileri de paylaşabilir misiniz daha sağlıklı olması için.

Ne demek istediniz hocam fizik kanunlarını büküyor derken bana detaylı bir açıklama yapabilir misin?

İstediğiniz kısmı attım biraz uzunmuş

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    153,4 KB · Görüntüleme: 105
Ne demek istediniz hocam fizik kanunlarını büküyor derken bana detaylı bir açıklama yapabilir misin?

İstediğiniz kısmı attım biraz uzunmuş
Hocam cihazın maks kapasitesi 82w yani 83 veya 84w kapasite göstermemesi gerekiyor. Benimki de şimdi 79w gösteriyor. Sıcaklıktan dolayı değiştiğini düşünüyorum watt değerlerinin yüksek çıktığı zaman klimalı bir ortamda olabilir misiniz acaba?

Anladım hocam. Bence stabil bir sonuç vermeyeceği için boşuna uğraşmayalım. Apple'daki pil sağlığı gibi bir şey yok sanırım ama 3.parti uygulama varsa deneyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…