İnceleme Huawei Matebook 16 R7 5800H

Anladım hocam. Bence stabil bir sonuç vermeyeceği için boşuna uğraşmayalım. Apple'daki pil sağlığı gibi bir şey yok sanırım ama 3.parti uygulama varsa deneyelim.
3. parti uygulama da veriyi bu komut ile çekiyordur büyük ihtimalle.

Aynı ürüne sahibim. Öncelikle cihaz gerçekten çok güzel fakat tabii ki her iyi olanın bir de kötü tarafları oluyor maalesef

Cihazı aldıktan sonra tek oynadığım oyun olan League of Legends oyununda sürekli ping zıplamaları tespit ettim, sorunu her türlü yazılım ile çözmeye çalıştım fakat sorunum yazılımla ve BIOS güncellemesi ile çözülmedi, sorunu WiFi kartını değiştirerek çözdüm.

Şu anda ise üst kasa üzerinde boya atmaları meydana geldi, benim için problem olmadığı için garanti süreci ile uğraşmak istemediğim, şu anlık böyle kullanmaya devam ediyorum.

aynı sorun bende de var boyası hemen çıkıyor iade için satıcıyla görüştüm servis raporu istedi amazondan almama rağmen kolay iade olmuyor.

Aynı sorun bende de var boyası hemen çıkıyor iade için satıcıyla görüştüm servis raporu istedi Amazon'dan almama rağmen kolay iade olmuyor.
Ne zaman başladı bu boya atma işi, benimki 5 aydan sonra başladı. Cihaz her zaman lazım olduğu için servis garanti uğraşamadım işin açıkçası.
Siz WiFi kartı sorunu yaşadınız mı?

Ne zaman başladı bu boya atma işi, benimki 5 aydan sonra başladı. Cihaz her zaman lazım olduğu için servis garanti uğraşamadım işin açıkçası.
Siz WiFi kartı sorunu yaşadınız mı?
Daha yeni cihaz 1 hafta oldu benimki kasanın dışında atıyor ama. Çizilmesine imkan yok kumaş kılıfıyla taşıyorum hep.

Daha yeni cihaz 1 hafta oldu benimki kasanın dışında atıyor ama. Çizilmesine imkan yok kumaş kılıfıyla taşıyorum hep.

Çok ilginç ben alalı 1 ay oldu sağdan sola atıyorum bir çizik bile yok. Şu an çok aktif kullanıyorum kullanması çok keyifli geliyor bana. Çünkü bir laptoptan bütün beklentilerimi karşılıyor. Aldığınız yer amazonsa hızlı iade edebilirsiniz.

- İyi ekran.
- Isınmıyor.
- Batarya süresi ideal.
- Çok hızlı.

Amazondan aldım ama satıcı ürünü olduğu için satıcı problem çıkarıyor amazon iade hakkı tanısada onla uğraşıyorum. Ürün kötü değil bence de özellikle fiyatına göre satıcıya değişim teklif etmeme rağmen ona da yanaşmadı. İnatla servis raporu istiyor amazon ve huawei yetkili merkezi gerek olmadığı belirtse de. Chargeback veya tüketici mahkemesine kadar gideceğim ama.

Amazon'la görüş kardeşim biraz amazona yüklen satıcının kabul etmediğini söyle Amazon çözer o konuyu.

Konuyu güzelce bir okudum. Bir süredir cihazı kullanıyorum, bahsedilen sorunları yaşamadım. İş için kullandığım bilgisayarım. Macbook tercih etmedim zira kullandığım programlar Mac'te sıkıntı, ya desteklenmiyor ya da aylık/yıllık fahiş fiyatlar ödemek zorunda kalıyorum. İhtiyaca göre aldığım ve memnun kaldığım bir cihaz oldu.

Benim gözümden pozitif yanları:
- 2.5k 3:2 ekranı
- Günlük kullanımda 10 saat civarı ekran süresi
- Isınma yok, normal kullanımda fan sesi yok
- SSD'si hızlı, 5 saniyede falan masaüstüne geliyor
- Malzeme kalitesi kötü değil, metal kullanılmış her yerde

Negatif yanları:
- Birlikte geldiği Realtek RTL8822CE son derece kötü bir WiFi kartı. Kesinlikle değiştirmenizi tavsiye ederim. Intel AX210 taktım ben, mükemmel şekilde çalışıyor. İki kart arasında dağlar kadar fark var.
- Hoparlör kalitesi kötü sayılmaz. Ama Macbook'lar kadar iyi değil.
- Şarj aleti 135W ve type c ama baya büyük ve yer kaplıyor. Kullanılacak gibi değil. Yerine başka bir şarj aleti aldım ben.

Beraberinde kullandığım ekipmanlar:
Şarj Aleti: UGREEN 65W GaN
Kablo: Baseus USB-C 100W Kablo
Çanta: Alfheim 16 inç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…