İnceleme Huawei Matebook 16 R7 5800H

Hocam her dediğinize katılıyorum kim ne derse desin bu paraya efsane bir cihaz yapmışlar. İlk çıktığında daha pahalıydı ama 17 bine alanlar en dipten almış olabilirler. Kasada boya atması bende olmadı yani gayet kaliteli görünüyor atarsa da çok dert etmem Huawei'ye gönderirim ilgilenirler diye düşünüyorum. Şarj aleti dediğin gibi biraz kaba ama işte sen çok güzel bir çözüm bulmuşsun. Ben pek sıkıntı yapmadığım için kendi şarj aletini kullanıyorum. Wi-Fi olarak da bende yükseltici var şimdiye kadar hiçbir şekilde Wi-Fi sorunu yaşamadım ben. Olurda yaşarsam değiştirilebilir olması iyiymiş bunu da sizden öğrenmiş olduk. Hatta nasıl değiştiniz bir video ya da resimle anlatım yaparsanız bu konu altından insanlar güzelce faydalanır. MacBook Pro kullandım daha önce 2022 modeldi. Bana çok hantal ve kullanımı zor geldi. Şu an iPhone 14 Pro Max kullanıyorum o da öyle ekran Hz yüksek olmasına rağmen bana hantal geldi ve dedikleri kadar kusursuz bir OS değil ben mesela özellikle WhatsApp'ta çok sıkıntı yaşıyorum. Benim nazarımda Android ve Windows Apple'dan daha iyi. Yani en azından özgürlük istediğin programı kurma gibi birçok artısı var. Zaten artık bunlarda yavaş cihaz diye bir problem yok.

Hocam bende üniversite için alacağım ve arada LoL oynayan biriyim, bu cihaz kaç FPS veriyor LoL'de?

Hocam bende üniversite için alacağım ve arada LoL oynayan biriyim, bu cihaz kaç FPS veriyor LoL'de?
60 FPS sabit veriyor zaten panel 60Hz olduğu için ben üstünü denemedim ama 140'lara kadar çıkabiliyor FPS kilidini açınca, genelde ekran kartı %40 civarlarında çalışıyor 60 FPS kilitli olduğu için.

60 FPS sabit veriyor zaten panel 60Hz olduğu için ben üstünü denemedim ama 140'lara kadar çıkabiliyor FPS kilidini açınca, genelde ekran kartı %40 civarlarında çalışıyor 60 FPS kilitli olduğu için.

Sağolun hocam, fightlarda herhangi bir donma kasma oluyor mu? Bir de SSD eklemek için alan var mı?

Sağolun hocam, fightlarda herhangi bir donma kasma oluyor mu? Bir de SSD eklemek için alan var mı?
Mordekaiser (yanlış yazmadım umarım) ultisi ile içeri aldığı zaman ufak bir kasma oluyor.
Hayır SSD ekleme yapamıyoruz sadece bir adet M.2 portu bulunuyor.

Mordekaiser (yanlış yazmadım umarım) ultisi ile içeri aldığı zaman ufak bir kasma oluyor.
Hayır SSD ekleme yapamıyoruz sadece bir adet M.2 portu bulunuyor.

Teşekkürler.
@sergen1995 hocam karanlıktayken klavyenin ışığını açıp fotoğraf atma şansınız var mı?

Teşekkürler.
@sergen1995 hocam karanlıktayken klavyenin ışığını açıp fotoğraf atma şansınız var mı?
@MayCrasH hocam müsait olunca siz atabilir misiniz ? Almak üzereyim ve kafamdaki son soru işareti ışığın şiddeti.

Son düzenleme:
İnternette bu bilgiyi bulamadım buraya paylaşayım. PCIe sürümü: 4.0 destekliyor.

Dosya Ekleri

• pcıe.png
    111,9 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…