HUAWEI MateBook D 16 2024 vs Casper Nirvana X600

royuncak

Centipat
Daha fazla  
Almadan önce son kararlar için fikrinizi almak istedim gene hangisini almalıyım sizce? Kullanım olarak anlayacağınız gibi üniversite için dersler için kullanacağım. Maksimun Stardewssllay tarzı oyunlar oynarım ikisinin de kaldıracağını düşünüyorum fakat Huawei D16 laptopunun şikayetlerine baktığımda sıklıkla ışık sızması şikayetini gördüm, alsam aynı şikayette bulunur muyum kararsız kaldım. Ayrıca Huawei 16inch Casper ise 15.6 inch aralarında santimlik farklari olsa da kullanım açısından sizce hangisi daha kullanışlı olur bilemedim.

Almadan önce son kararlar için fikrinizi almak istedim gene hangisini almalıyım sizce? Kullanım olarak anlayacağınız gibi üniversite için dersler için kullanacağım. Maksimun stardewssllay tarzı oyunlar oynarım ikisinin de kaldıracağını düşünüyorum fakat Huawei D16 laptopunun şikayetlerine baktığımda sıklıkla ışık sızması şikayetini gördüm, alsam aynı şikayette bulunur muyum kararsız kaldım. Ayrıca Huawei 16inch Casper ise 15.6 inch aralarında santimlik farklari olsa da kullanım açısından sizce hangisi daha kullanışlı olur bilemedim.

HUAWEI MateBook D16 | i5 ve i9 Laptop | Peşin Fiyatına 3 Taksit pardon bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı